speltips_skribent

Speltips SD Huesca – Rayo Vallecano 14/9: Premiär på Estadio El Alcoraz

SD Huesca har, sett till förutsättningarna, inlett säsongen på ett mycket övertygade vis. De tre inledande fighterna på bortaplan har resulterat i 4 poäng!

Twitter Facebook

SD Huescas spelschema har onekligen överraskat de flesta i och med att de fått inleda sina tre första matcher på resande fot. Det verkar dock inte ha gjort dem ont, utan Huesca har accepterat läget – och i sin tur noteras för fyra poäng!

Och det är ett minst sagt övertygade resultat. Att som uträknad nykomling noteras för en seger, ett oavgjort resultat, och en förlust i de tre första matcherna är imponerande. Och då ska det dessutom tilläggas att förlusten kom mot Barcelona på Camp Nou.

Fredagens möte blir därför Huescas första på hemmaplan. Vi kan därför utgå ifrån att de välkomnas som hjältar i den här matchen, och vi kommer därför att få bevittna ett heltaggat hemmalag, som givetvis kommer att gå för alla tre poäng. De ställs trots allt mot en annan nykomling, och bör se den fina möjligheten till att klättra i tabellen.

Rayo Vallecano har endast hunnit med att spela två möten i La Liga så här långt. Det har att göra med att deras match mot Bilbao blev inställd på grund av säkerhetsskäl på arenan. De två matcherna innan det förlorade man, men det är samtidigt orättvist att dra slutsatser från de två förluster, i och med att Sevilla och Atletico Madrid stod för motståndet. Dock ställer samtidigt 4-1-förlusten mot Sevilla en del frågetecken, Rayo Vallecano agerade dessutom värd i den fighten, och det är minst sagt aldrig positivt att släppa in fyra mål på hemmaplan.

Hemmaplansfördelen väger tungt

Huesca och Rayo Vallecano spelade som sagt båda i Segunda Division under fjolårets säsong. Det var även de lagen som imponerade mest, och det hela ledde till att de också noterades för en direktplats till La Liga. De ställdes mot varandra vid två tillfällen i fjol, och båda lagen noterades för varsin seger. Både Huesca och Rayo gick segrande ur mötet på hemmaplan.

Och det är just i sådana här matcher som hemmaplansfördelen oftast blir en avgörande faktor. Speciellt nu när Huesca dessutom premiärspelar på Estadio El Alcoraz. Räkna därför med en fantastisk stämning, trots det faktum att arenan endast tar 5500(!) personer.

Vi är därför inne på att välja Huescas sida i den här kampen. Men med tanke på att det trots allt finns en risk för att det oavgjorda resultatet kan bli ett faktum, så kommer vi att försäkra oss en aning – och synar därför asianmarknaden istället för 1X2-tecknet.

SD Huesca (-0,25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat – synas till nästan dubbla degen hos spelbolaget Betser! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETSER – FÅ 100 KR UTAN OMSÄTTNINGSKRAV!

1000 kr i gratisspel – hos William Hill

Den brittiska speljätten William Hill bjuder till! Nya kunder får idag uppåt mot 1000 kr i gratisspel.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-0,25 asian handicap)
Odds: 1,94
Bolag: Betser (100 kr utan omsättningskrav)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming