speltips_skribent

Speltips Newcastle – Arsenal 15/9: Vi väljer sida

Newcastle har endast noterats för ett ynka poäng efter fyra spelade omgångar. Blir även Arsenal steget för stora?

Twitter Facebook

Newcastle har inte direkt fått någon rättvis chans till att visa upp hur bra de faktiskt är ännu. Ett poäng, fyra omgångar in i seriespelet är förvisso aldrig ett bra resultat, men det är samtidigt viktigt att lyfta fram det faktum att man alltså redan ställts mot Manchester City, Chelsea och Tottenham. Tre motståndare man givetvis inte förväntas vinna över.

Insatserna i de tre mötena har trots allt varit bra från Newcastles sida. På Etihad Stadium i den senaste ligaomgången föll man bara med 2-1, i mötet innan det blev det samma resultat mot Chelsea efter ett mycket sent avgörande. Det blev även en uddamålsförlust mot Tottenham i premiären. Vi ska därför inte döma ut Newcastle riktigt ännu, utan en sådan diskussion får tas längre fram.

På lördag väntar ytterligare en tuff uppgift för Benitez Newcastle, när Arsenal kommer på besök. Och det kan faktiskt vara så att Newcastle åkt på en av historiens allra tuffaste inledningar. Det är dock bara att acceptera läget, och se till att försöka besegra Arsenal – ett Arsenal som fortsatt har mycket kvar att bevisa!

Arsenal inledde säsongen 18/19 genom att förlora mot Manchester City, och sedan Chelsea i den andra omgången. Dock har man nu gått segrande ur två raka fighter, mot West Ham och Cardiff. Två lag man förväntas vinna över, helt klart. De insatserna ledde förvisso till sex poäng, men det såg samtidigt inte allt för tryggt ut bakåt. Arsenal slarvar bevisligen mycket i försvarsspelet, och det behöver Emery onekligen förbättra framöver. De har trots allt noterats för åtta baklängesmål på fyra spelade matcher.

Knepig uppgift, men de löser det

Att både Lacazette och Aubameyang senast hamnade i målprotokollet tror vi är väldigt viktigt för Arsenal. De behöver onekligen lirare som kan göra det där lilla extra när matchbilden låser sig. Lacazette stod helt klart för en sådan prestation i den senaste ligaomgången när Arsenal besegrade Cardiff med 3-2. Han avslutade från en något taskig vinkel, men tack vare kraften i skottet, och precisionen så stod det helt plötsligt 3-2 till Arsenal.

Innan dess hade även Aubameyang placerat in 2-1 på ett mycket fint sätt. Och det är just det som är Emerys stora utmaning i den offensiva aspekten av spelet, att ge Lacazette och Aubameyang det här utrymmet, så att de kan komma till betydligt fler avslut.

Senast Newcastle och Arsenal gjorde upp här på St James’ Park resulterade kalaset i en hemmaseger. Vi tror dock på det motsatta scenariot den här gången, Arsenal vann trots allt på resande fot senast, och har nu tidigt brutit bortaplansspöket. I fjol dröjde det trots allt fram tills i oktober månad innan Arsenal noterades för sin första trepoängare på bortaplan.

Den raka tvåan testas därför till 1,90 x slanten hos spelbolaget Paf. 1-2?

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS PAF – FÅ 100 KR UTAN OMSÄTTNINGSKRAV!

Sätt in 100 kr – få 500 att spela för!

ComeOn erbjuder alla nya kunder en 400-procentig välkomstbonus!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,90
Bolag: Paf (100 kr utan omsättningskrav)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming