speltips_skribent

Speltips Tottenham – Liverpool 15/9: Ögongodis i PL-comebacken

Den riktiga fotbollen är äntligen tillbaka och vi slängs direkt in i hetluften – och toppfighten mellan Tottenham och Liverpool!

Twitter Facebook

Vilken lördag vi har framför oss! Redan vid 13:30 sparkas den här fighten igång, och sedan väntar en rad spännande möten runt omkring i Europa. Och som vi har väntat! Landslagsfotboll i all ära men de flesta är nog eniga om att ligafotbollen är en aning mer spännande!

Det är alltså Tottenham och Liverpool som gör upp om tre poäng på Wembley. Tottenham inledde säsongen genom att plocka nio poäng, av nio möjliga. Men i den fjärde omgången var poängtappet framme, efter en något överraskande förlust mot Watford. Sådana matcher dyker dock alltid upp, och det är bara att bita ihop för Tottenham, och lägga förlusten bakom sig.

Det finns minst sagt fin potential i detta Tottenham, speciellt nu när man dessutom fått igång Lucas Moura. Brassen har onekligen hittat rätt den här säsongen, och med honom i storform, får Tottenham onekligen ytterligare en dimension i anfallsspelet. Sedan är det ju givetvis skönt för Tottenham att Harry Kane satte stopp för sitt augustispöke, då han som bekant nätade mot både Fulham och Manchester United i augusti månad.

Men det är minst sagt ett stort test som väntar för Tottenham på lördag. Liverpool har som bekant gått rent så här långt, och i sin tur noterats för fyra raka segrar. Det är dessutom så att Mané redan satt dit fyra baljor, samtidigt som Salah hittat nätmaskorna vid tre olika tillfällen. Offensiven fortsätter med andra ord att hålla en hög kvalité och det är onekligen något Tottenham får se upp med här!

Målmarknaden, ett bra alternativ

Tottenham har inlett med att spela tre av sina fyra inledande fighter i ligaspelet på bortaplan, och givetvis blir det nu skönt att återvända till Wembley, och agera hemmalag mot Liverpool. Senast lagen ställdes mot varandra här, så vann som bekant Tottenham med hela 4-1 – och det är givetvis en litet psykologiskt övertygad så här på förhand.

Det finns dock ett mönster som är betydligt tydligare när vi tittar närmre på lagens inbördes möten. Det här mötet garanterar i princip alltid mål, och vi kan alltså konstatera att fem av de sex senaste matcherna lagen emellan, har resulterat i att båda lagen hamnat i målprotokollet. Vi har därför alla anledningar till att tro, att vi får bevittna nya mål på lördag.

Det är trots allt två väldigt offensiva lag som ställs mot varandra. Tottenham är supervassa i sina omställningar, samtidigt som Liverpool också är det. Med Kane, Lucas, Salah, och Mané på banan, så kan det här mötet helt enkelt inte sluta mållöst!

Vi väljer därför att syna det bergsäkra oddset på målmarknaden! Båda lagen gör mål klickas in till helt klart godkända 1,55 x insatsen hos spelbolaget Betsson! Nya kunder får 1000 kr helt riskfritt hos spelbolaget. Erbjudandet hittar ni här nedanför.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR RISKFRITT!

En tung casinobonus väntar – hos Folkeautomaten

Gå med Folkeautomaten idag – och få en 100-procentig bonus, upp till 5000 kr! Du får dessutom 20 gratissnurr vid registrering.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1,55
Bolag: Betsson (1000 kr riskfritt)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming