speltips_skribent

Speltips Chelsea – Cardiff 15/9: Kombinationsspel till 1,80!

Chelsea bjuds på ett ypperligt läge till att knipa sin femte raka seger i Premier League – noteras för en trygg trepoängare?

Twitter Facebook

Sarri har minst sagt gjort ett bra jobb så här i inledningen på säsongen, och övergången från Conte till just Sarri har sett betydligt bättre ut, än vad man på förhand hade trott. Det är trots allt två tränare som skiljer sig väldigt mycket från varandra, den ena tränaren är väldigt defensivt inriktad, samtidigt som den andra har ett större fokus på offensiven.

Och det är just offensiven som sett väldigt bra ut i Chelsea under inledningen. Lägg där till det faktum att Sarri har en viss Morata på anfallet, som inte direkt håller den nivån han är tänkt att göra. Istället har Sarri jobbat mycket med att ge Hazard betydligt mer utrymme i offensiven. Belgaren tar i år ett mindre jobb i defensiven, men det ger samtidigt Chelsea ytterligare en dimension i anfallsspelet. Och det är ett drag man tycker Conte borde ha gjort för längesedan.

Tittar vi tillbaka på Chelseas senaste resultat i ligaspelet, så kan vi konstatera att Hazard varit direkt involverad i samtliga vinster. Han har ett minst sagt annorlunda impact på laget i år. Senast avgjorde han matchen med sitt 2-0 mot Bournemouth, och i matchen innan det stänkte han dit en straff i krysset mot Newcastle. Vi alla minns dessutom Londonderbyt mot Arsenal, när Hazard blev inbytt vid 2-2. Och då steppar han fram och levererar en assist i världsklass – fram till Alonso som gör 3-2.

Ett tips till Cardiff är därför att se upp här på lördag! De har fått en något tuff start på säsongen och har endast inkasserat två ynka poäng så här långt. Och då har spelschemat, åtminstone i de tre inledande omgångarna, varit generöst. Huddersfield, Newcastle och Bournemouth har man ställts mot, men trots detta, misslyckats med att vinna. Därför får Cardiff det högst troligt tufft mot Chelsea på Stamford Bridge på lördag.

Stabil trepoängare

Cardiff var förvisso nära på att ställa till det för Arsenal i den senaste ligaomgången, men då infann de sig trots allt på hemmaplan. Och något säger oss att Cardiff kommer att få det tufft med resultaten på resande fot. De är helt klart steget mindre än de flesta lagen i det här seriespelet, och det kommer i sin tur högst troligt bli en fight om överlevnad i PL för deras del.

Spelbolagen bekräftar onekligen den teorin, då Cardiff i skrivande stund betalar minst för att åka ur den högsta serien. 1,36 x slanten får man för ett Cardiff-urtåg ur Premier League – och det tycker vi säger allting om deras chanser till att hålla sig kvar.

Och med tanke på att offensiven ser tunn i Cardiff-lägret, så har vi alla anledningar till att tro att Chelsea kan vinna den här fighten, och dessutom hålla nollan! 2-0 senast mot Bournemouth trots allt, och då är Cardiff ett sämre motstånd.

Vi väljer därför att syna kombinationsspelet, Chelsea vinner och håller nollan, till mycket fina 1,80 x insatsen hos spelbolaget 10Bet!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS 10BET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Testa helt nya Rizk Sport – få 1000 kr i bonus

Rizk har öppnat portarna för en helt ny oddssektion! Är du inte kund hos de sedan tidigare, får du 1000 kr i välkomstbonus!
Gå med Rizk här.

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner och håller nollan
Odds: 1,80
Bolag: 10Bet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming