speltips_skribent

Speltips Monaco – Nice 7/12: Plockar de en andra raka?

Två segrar på de tre senaste omgångarna, och seger i den senaste omgången, det är facit för Monacos del – är laget på uppgång?

Twitter Facebook

Monaco inledde säsongen 18/19 genom att gå segrande ur premiären mot Nantes, men sedan väntade en lång period av usla resultat, då man alltså inte noterades för en enda seger på 16(!) raka matcher. Ett sanslöst facit för en klubb av Monacos kaliber, de slutade trots allt på en andraplats i tabellen i fjol, och spelade dessutom semifinal i Champions League för cirka 18 månader sedan!

Det hela resulterade som bekant i att Leonardo Jardim fick sparken, Thierry Henry blev ersättaren och inte ens med en ny coach vid rodret kunde Monaco vinna matcher. Henry noterades för sex raka poängtapp som ny manager, innan första segern kom – då besegrade Monaco Caen på bortaplan med 1-0.

Och sedan den segern så har man faktiskt sett positiva tendenser i Monaco-lägret, de följde upp segern över Caen genom att förlora mot topplaget Montpellier med 1-2, men i den senaste omgången studsade de tillbaka igen när de besegrade Amiens på bortaplan med 2-0.

Och på fredag jagar alltså Monaco fortsatt sin första seger på hemmaplan, resultatraden ser ut som följande här; 0-3-5, 7-15. Trots detta tycker vi deras segerchanser är goda på fredag, i och med den positiva trenden, samt det faktum att Falcao noterades för två baljor mot Amiens – och det är minst sagt en viktig detalj för laget.

Monaco är på väg tillbaka

Thierry Henry förfogar trots allt fortsatt över ett starkt manskap, det finns ett flertal fina lirare i det här laget, trots alla spelarförsäljningar – Falcao, Glik, Jemerson, Chadli m.m. är fortsatt bra fotbollsspelare, som dessutom varit med länge. De lär kunna hantera en sådan här situation.

Nice har som bekant gjort det betydligt bättre än Monaco i år, men säg samtidigt ett lag som inte gjort det. Dock ser vi istället en något negativare trend målas upp i Nice-lägret. Laget har spelat oavgjort i två raka matcher, mot väldigt svagt motstånd. Senast fick laget endast med sig ett 0-0-resultat mot Angers på hemmaplan.

Därför är fredagens möte ett gyllene läge för Monaco att noteras för sin andra raka seger – för första gången den här säsongen. Det råder trots allt perfekta förutsättningar, truppen är frisk och man har alltså en komfortabel seger med sig från den senaste omgången.

Spelbolagen bjuder onekligen till på 1X2-marknaden, möjligtvis är det förståeligt med tanke på hemmalagets säsong så här långt. Men oddset är alldeles för bra för att inte testas. Vi klickar därför in den raka ettan till 2,41 x insatsen hos Pinnacle.

 RYGGA DITT SPEL HOS PINNACLE – SPELA PÅ DE HÖGSTA ODDSEN!

Testa Nightrush – få 1000 kr i bonus

En uppstickare på den svenska marknaden, Nightrush erbjuder nya kunder en 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,41
Bolag: Pinnacle (Alltid högst odds)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming