speltips_skribent

Speltips Feyenoord – Venlo VVV 6/12: Urstarka på hemmaplan!

Sju matcher, sju segrar! Det är Feyenoords facit på Feijenoord Stadion så här långt in på säsongen. Ny seger på torsdag?

Twitter Facebook

Vore det inte för PSV eller Ajax, så hade Feyenoords fina siffror onekligen räckt till för en topplacering, åtminstone i nästan vilken liga som helst i Europa. Faktum är att Feyenoord vunnit 9 av sina 13 inledande fighter, samtidigt som man alltså gått segrande ur samtliga hemmamatcher. Trots detta, infinner sig alltså Feyenoord hela 10(!) poäng bakom ligaettan PSV.

PSV har alltså endast tappat poäng vid ett tillfälle i år, mot just Feyenoord – i den senaste ligaomgången. Feyenoord besegrade ligaettan med 2-1 på hemmaplan och satte alltså ner foten för PSV:s överlägsenhet. Starkt!

Därför intar Feyenoord Feijenoord Stadion med ett stort självförtroende på torsdag, och mycket talar i sin tur för att de noteras för en åttonde raka seger här. Totalt sett, så har de bara förlorat en match sedan den första omgången, och den förlusten kom mot Ajax, inte direkt fy skam.

Hemmalaget vinner

Det är med andra ord ett formstarkt Feyenoord som drabbar samman mot Venlo VVV på torsdag. Bortalaget hittar vi samtidigt på en åttonde plats i tabellen, 10 poäng bakom Feyenoord. Ett helt okej resultat, för en klubb av Venlo VVV:s kaliber, helt klart. Dock kommer de närmst från en storförlust mot Heracles, 4-1 skrevs slutresultatet i det mötet och jämför vi det resultatet med Feyenoords 2-1-seger över PSV, så är det trots allt en stor skillnad.

Venlo VVV har dessutom bara vunnit två möten på deras sju senaste försök i ligaspelet, de båda segrarna har även kommit inför de egna supportrarna. Vi kan samtidigt konstatera att laget endast plockat ett poäng på deras fyra senaste bortamatcher, och vi har därför väldigt svårt att se att man ska kunna störa Feyenoord i torsdagens möte.

Vi väljer därför hemmalagets sida, och mer exakt kommer vi att syna Feyenoord på asianmarknaden då spelvärdet inte är tillräckligt intressant på 1X2-marknaden. Feyenoord (-1,5 asian handicap) synas till klart godkända 1,69 x insatsen hos Betfinal! 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFINAL – FÅ 1000 KR I BONUS!

Ny gåva, varje dag – fram tills julafton!

Missa absolut inte Rizk Casinos julkalender! Varje dag får du tre gåvor (uppåt mot 1000 kr) att välja mellan, från den 23:e november, fram tills julafton!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,69
Bolag: Betfinal (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming