speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Melilla 6/12: Klasskillnad!

Returmöte i Copa del Rey! Real Madrid besegrade Melilla med hela 4-0 i det första mötet på bortaplan – gör historien kort här på Santiago Bernabeu?

Twitter Facebook

Tordagens drabbning mellan Real Madrid och Melilla tillhör inte direkt en av de mer spännande bataljerna i fotbollseuropa, den här dagen! Dock finns det allt som oftast intressanta spel att hämta, oavsett underhållningsvärde! Och vi har lyckats gräva fram ett fint målspel till 1,72x!

Real Madrid spelar som bekant på en helt annan nivå än den Melilla infinner sig på, det är nog de flesta överens om. Melilla spelar till vardags i Segunda B, samma liga som Real Madrids B-lag spelar i – alltså tredjedivisionen. Väl där, toppar Melilla sin serie med 11 segrar på kontot, 15 omgångar in i seriespelet. Ett starkt facit, men det skiljer trots allt fortsatt 37 tabellplaceringar Melilla och Real Madrid åt. Det är ett ofantligt stort steg.

En intressant notis för den intresserade är det faktum att klubben Melilla, också spelar sin möten i staden Melilla, och för de som inte vet är det alltså en självständig stat, som delar landgräns med Marocko. Det skiljer alltså ett hav Melilla och Spanien åt!

Tillbaka till fotbollen, och fighten mellan Real Madrid och Melilla. Los Blancos besegrade Melilla komfortabelt på bortaplan, 4-0 skrevs alltså slutresultatet till, i en match Benzema, Asensio, Odriozola och Castilla-spelaren Cristo nätade. Och inte helt överraskande hade det varit ifall nya Castilla-spelare får chansen från start på torsdag. Det är helt klart ett ypperligt läge för Solari att rotera här, eftersom det redan i helgen väntar en knepig bortamatch i Huesca.

Vilka får spela?

Tre Castilla-spelare blev uppkallade till träning med A-laget under onsdagen, Javi Sánchez, Fidalgo och Cristo. Och det vore därför heller ingen större överraskning ifall de fick spela från start på torsdag. Och för de som inte vet är Sanchez mittback, Fidalgo mittfältare och Cristo anfallare.

Spelare som Kroos, Modric, Bale, Ramos och Benzema ser ut att få ledigt, men Isco, Asensio och Ceballos förväntas samtliga spela från start. Därför kommer Real Madrid att forma en stark elva, trots det faktum att de förstnämnda inte finns med. Följande elva ser Solari alltså ut att forma;
Navas; Carvajal, Sanchez, Varane, Reguilon; Isco, Llorente, Ceballos; Asensio, Mariano, Vinicius

Den Real Madrid-elvan ska besegra Melilla i 10 av 10 fall, och därför tror vi också på en bergsäker seger för hemmalaget på torsdag. Melilla var vid ett flertal moment ett hot i den första matchen, men lämnade trots det planen mållösa. Här på Santiago Bernabeu höjs svårighetsgraden ett snäpp, och därför tror vi på samma utfall som i det första mötet.

Vi klickar därför in; båda lagen gör mål – Nej, till finfina 1,80 x insatsen hos Betfair.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 1000 KR I BONUS!

Uppdaterad lista: Marknadens bästa oddsbonusar!

Stor guide över marknadens bästa oddsbonusar: vi lyfter fram över 30 olika spelbolag!
Gå till oddsbonusar.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 1,80
Bolag: Betfair (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming