speltips_skribent

Speltips Manchester City – Southampton 4/11: Kombinationsspel till 1,76x

Speltips och odds inför Manchester City – Southampton hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com! Matchstart: 16:00.

Twitter Facebook

Manchester City går från klarhet till klarhet, och infinner sig fortsatt, som förväntat på en förstaplats i tabellen. De delar den i skrivande stund med Liverpool, men City har en betydligt bättre målskillnad, mer exakt så har de 27-3(!), samtidigt som Liverpool har 20-4.

Dagsformen ser även den mycket bra ut i City-lägret, då laget gått segrande ur sex av sina sju senaste matcher. Addera där till det faktum att Peps lagbygge hållit nollan intakt i sex raka omgångar i Premier League.

Det råder därför inga som helst tvivel kring vilket lag som är favoriter till att vinna mellan Manchester City och Southampton på söndag. Allting talar för hemmalaget, extra mycket i nuläget i och med var Southampton står idag.

Vi hittar Southampton, först på en 16:e plats i tabellen, en seger är ett faktum tio omgångar in i seriespelet. Och den mest tongivande poängkällan är de fyra oavgjorda resultaten man har i mötena mot Newcastle, Bournemouth, Brighton och Burnley. Det säger väldigt mycket om var Southampton står idag, och att de ska lyckas rubba på Manchester City på Etihad Stadium, är i våra ögon i princip en omöjlighet.

Trygg hemmaseger är att vänta

Utöver alla siffror vi presenterat kring Southampton, så kan vi även konstatera att laget bara noterats för sex mål den här säsongen. Endast ett lag är sämre, Huddersfield på fyra gjorda mål! Det vittnar onekligen om en svag offensiv i bortalägret, och därför tror vi City har en någorlunda bekväm uppgift framför sig på söndag.

17 september, det är datumet då Southampton senast hamnade i målprotokollet i Premie League. Blir de därför nollade mot City, så slår de ett mindre roligt klubbrekord – sex raka matcher utan att lyckas göra mål.

Kevin de Bruyne missar som bekant matchen för Citys del, då hans knä fortsatt krånglar. Men trots detta, så ska Manchester City knappt märka av hans frånvaro, då City är flera steg större än sin motståndare i det här mötet. Utöver Bruyne missar även Otamendi matchen. Southampton lider inte av några skador.

Vårt speltips från Etihad Stadium blir därför följande; Manchester City vinner och håller nollan. Kombinationsspelet klickas in till fina 1,76 x insatsen hos Rizk Sport!

 RYGGA DITT SPEL HOS RIZK SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

En tung casinobonus väntar – hos Folkeautomaten

Gå med Folkeautomaten idag – och få en 100-procentig bonus, upp till 5000 kr! Du får dessutom 20 gratissnurr vid registrering.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Manchester City vinner och håller nollan
Odds: 1,76
Bolag: Rizk Sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming