speltips_skribent

Speltips Norrköping – Örebro 4/11: Det här kan väl bara sluta på ett sätt?

Det finns fortsatt en möjlighet att gå om AIK i tabellen, och så länge den möjligheten finns, så utgår vi från att Norrköping går för det.

Twitter Facebook

Norrköping infinner sig fyra poäng bakom ligaettan, med två omgångar kvar att spela för. Det ser med andra ord inte allt för ljust ut, i jakten på ligaguldet men när Norrköping entrar Östgötaporten på söndag, så finns fortsatt chansen. Drygt 30 minuter efter att Norrköping – Örebro är slut, gör AIK upp mot Sundsvall, och Stockholmsklubben kan via en seger i den matchen säkra ett ligaguld. Sådana ser förutsättningarna ut.

Egentligen allting talar för att Norrköping besegrar Örebro i det här mötet. De infinner sig på hemmaplan, en plats de som bekant stortrivs på, faktum är just att Norrköping är Allsvenskans starkaste lag på hemmaplan, de har endast tappat poäng vid tre tillfällen här under hela säsongen. 11 segrar på 14 försök är ett facit!

Utöver dessa siffror, så kliver Norrköping alltså in i söndagens möte med tre raka segrar i bagaget. De har dessutom vunnit åtta av sina elva senaste matcher i Allsvenskan, och är alltså även obesegrade under den här perioden. Senast Norrköping förlorade en match var alltså den 28 juli, i en match mot Malmö FF på bortaplan.

Det är onekligen imponerande siffror Norrköping målat upp under den senaste tiden. Örebro har samtidigt ingenting att spela för längre, de infinner sig i ingenmansland och utmanar i nuläget inte ens om en 8:e plats i tabellen. Örebro har dessutom gått fyra raka matcher utan att vinna i seriespelet, samtidigt som de endast noterats för ett poäng, på de fyra senaste bortamatcherna. Siffrorna talar sitt tydliga språk här – Örebro kommer att förlora på söndag.

Odds från asianmarknaden

Vi är helt övertygade om att Norrköping tar sig an den här uppgiften med ett 100-procentigt fokus. Det råder harmoni i truppen, i och med den fina perioden man har bakom sig, seger är det enda som gäller för Norrköping, och vi förväntar oss därför att se ett offensivt hemmalag i den här fighten!

En annorlunda approach vore bara överraskande, just med tanke på att Örebros chanser till poäng helt klart ökar ifall Norrköping inleder försiktigt. Det finns alltså bara en väg att gå här, och därför tror vi starkt på att Norrköping hamnar i målprotokollet, vid åtminstone minst två olika tillfällen. Kanske till och med tre!

Asianmarknaden är därför utav intresse här. Örebro kommer trots allt närmst från en 4-0-förlust mot Malmö FF, och högst troligt checkade man också ut efter den fighten.

Norrköping (-1,5 asian handicap) känns onekligen bra på förhand, spelet betalar fina 1,81 x insatsen hos Betsson och klickas in utan att blinka! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I RISKFRITT SPEL!

Testa Expekt – få 500% upp till 500 kr

En 500-procentig välkomstbonus, upp till 500 kr! Det får nya kunder hos svenska Expekt.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Betsson (1000 kr riskfritt)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming