speltips_skribent

Speltips Chelsea – Crystal Palace 4/11: Noteras för ytterligare en seger?

Chelsea kommer närmst från en 4-0-seger över Burnley på Turf Moor! Blir de en alldeles för stor uppgift för Crystal Palace?

Twitter Facebook

Sarri har onekligen satt avtryck i Chelsea, även fastän det bara gått 10 omgångar, börjar Chelsea se riktigt intressanta ut. Chelsea har sju segrar på kontot, och är alltså fortsatt obesegrade, siffror som gör de till den främsta utmanaren till City och Liverpool, i jakten på en förstaplats.

Tittar vi närmre på vilka Chelsea tappat poäng mot, så kan vi konstatera att det alltså är Liverpool, Manchester United och West Ham. Ett londonderby, och två toppfighter, vilket bara bekräftar att Chelsea är att räkna med i år, åtminstone så ser vi på det, på just det viset.

Precis som vi nämner i ingressen, så kommer Chelsea närmst från en 4-0-seger över Burnley på bortaplan. Och det är minst sagt ett imponerande resultat, vi vet sedan tidigare att Turf Moor inte är en enkel arena att spela fotboll på, speciellt med tanke på att Burnley alltid faller ner. Att göra fyra mål där borta är klart ett styrkebesked, och därför tror vi Crystal Palace får det tufft på Stamford Bridge på söndag.

Crystal Palace noterades förvisso för ett poäng mot Arsenal senast, men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att de är ett klart bättre lag på Selhurst Park. Nu har de förvisso plockat fler poäng på resande fot, än på Selhurst Park, men samtidigt, de har gått segrande ur mötena mot Huddersfield och Fulham på bortaplan, och Chelsea tillhör en annan kategori av motstånd.

Trygg hemmaseger är att vänta

Skillnaden är markant när det kommer till Chelsea under Conte, och under Sarri. Sarri spelar som bekant en väldigt underhållande, och i sin tur offensiv fotboll, samtidigt som Conte mer fokuserar på att försvarsspelet ska vara intakt. Med andra ord, Sarri har utvecklat Chelseas offensiv, och det har resulterat i att Chelsea gör betydligt fler mål i år.

Vi kan konstatera att Manchester City är det enda laget som gjort fler mål än Chelsea i år, Chelseas siffra landar alltså på 24 gjorda mål, på tio spelade matcher. Ett målsnitt som i sin tur landar på 2,40 mål/match! Det är en minst sagt fin siffra, och i söndagens möte tror vi Chelsea noteras för ytterligare två, tre mål.

Chelseas klart viktigaste spelare, Eden Hazard är frisk och kommer därför att finnas med från start. Bara det, är en anledning till att syna Chelsea på asianmarknaden!

Chelsea (-1,5 asian handicap) synas därför till finfina 1,77 x insatsen hos Legolas.bet! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS LEGOLAS.BET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sätt in 1000 kr – få 3000 att spela för i oddssektionen

Få ett kungligt välkomnande hos LeoVegas! Hämta hem en 200-procentig bonus, upp till 2000 kr!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,77
Bolag: Legolas.bet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming