speltips_skribent

Speltips Lille – Strasbourg 9/11: Oddset måste testas!

Lille har fått en strålande start på säsongen 18/19 och är långt ifrån samma lagbygge som under fjolåret. Noteras för ny seger på fredag?

Twitter Facebook

Lille sparkade som bekant Marcelo Bielsa i i december månad, förra året, det efter att argentinaren fört Lille till en plats under nedflyttningsstrecket. Christophe Galtier tog över, och lyckades i sin tur hålla kvar den klassiska klubben i Ligue 1. Och väl framme vid 18/19, och med en hel försäsong i bagaget, så har Christophe Galtier onekligen satt sin egna prägel på laget.

Lille infinner sig idag på en delad andraplats i tabellen – tillsammans med Montpellier – och ser minst sagt spännande ut. Förstaplatsen är givetvis utom räckhåll, men Lille ser helt klart ut att kunna utmana om en andraplats. Monaco är som bekant borträknade, samtidigt som Marseille och Lyon sett något skakiga ut under inledningen.

Lille kommer nu närmst från en förlust i ligaspelet, men den förlusten drar vi inte allt för stora slutsatser ifrån med tanke på att PSG stod för motståndet, på Parc des Princes. Istället kan vi konstatera att Lille endast föll med 2-1, och det dröjde dessutom enda fram tills i den 70:e matchminuten innan PSG fick hål på Lille.

Lille är med andra ord ett lag att räkna med i år, deras goda poängskörd är inte direkt någon tillfällighet, utan snarare tvärtom, så ser de väldigt trygga ut i det de gör. De snittar samtidigt runt än 0,8 baklängesmål per spelad match, samtidigt som deras målsnitt landar på runt 1,90 per spelad match. Det är siffror som bådar gott inför framtiden.

Lille återvänder till vinnarspåret

Strasbourg har även de inlett säsongen övertygande och infinner sig i sin tur på en fin sjundeplats i tabellen. De är dessutom obesegrade i fem raka omgångar då tre oavgjorda resultat och två segrar är ett faktum.

Som bekant agerade Strasbourg nykomling under fjolåret, och noterades då för en 15:e plats i tabellen. Ett bra resultat för en nykomling trots allt, och efter att ha varit aktiva under sommarens transferfönster, så har de bevisligen fått pusselbitarna på plats. Men att det hela resulterat i en sjunde plats när vi sammanfattar säsongen 18/19, tvivlar vi på. Klubbar som Nice, Nantes och Bordeaux kommer högst troligt att gå om Strasbourg med tiden.

Och nu är fallet sådant att Lille dessutom vunnit samtliga matcher på hemmaplan den här säsongen. Sex segrar är ett faktum efter sex spelade matcher, samtidigt som man har en målskillnad som landar på 15-3(!). Det är ett minst sagt bra facit. Och därför tror vi även Lille besegrar Strasbourg på fredag.

Den raka ettan betalar, i skrivande stund 1,79 x insatsen hos 888sport, ett alldeles för bra odds för att låta bli en investering!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

Testa Campobet – få 2100 kr i bonus

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 2100 kr! Det får nya kunder hos svenska Campobet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,79
Bolag: 888sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming