speltips_skribent

Speltips Frosinone – Fiorentina 9/11: Första trepoängaren på bortaplan?

Fiorentina har ännu inte lyckats vinna en fight på resande fot, men på fredag bjuds man onekligen på en fin möjlighet till att göra det.

Twitter Facebook

Frosinone tillhör kategorin, ett av de sämre lagen i Serie A och det är även något tabellen bekräftar. Laget har endast lyckats vinna en match, elva omgångar in i seriespelet och har i sin tur endast ett lag under sig i tabellen, Chievo. Det råder samtidigt inga som helst tvivel om att Frosinone, inför säsongen 18/19, men även i nuläget är störst favoriter, tillsammans med Chievo, till att åka ur Serie A.

Förvisso så har Frosinone nu radat upp tre raka matcher utan att noteras för en förlust, men det är samtidigt relevant att lyfta fram deras något generösa spelschema under den här perioden, Parma, SPAL och Empoli. Det är trots allt lag från ned nedre delen av tabellhalvan, och det råder därför inga som helst tvivel om att svårighetsgraden höjs på fredag.

Fiorentina har, som vi nämner i ingressen ännu inte vunnit en fight på resande fot. Två oavgjorda resultat samt tre förluster är ett faktum efter fem spelade matcher, men det är även viktigt att titta närmre på vilka lag Fiorentina faktiskt ställts mot, Napoli, Sampdoria, Inter, Lazio och Torino. Frosinone tillhör som sagt en annan kategori.

Överlag tycker vi därför Fiorentina stått för en bra säsong, då de fortsatt är obesegrade på hemmaplan. En 8:e plats i tabellen är heller inte något uselt facit, och man kan dessutom tillfälligt kliva upp på en 6:e plats vid seger över Frosinone på fredag.

Okej spelvärde på 1X2-marknaden

Endast två lag i serien har, i snitt ett mindre bollinnehav än Frosinone, de har även näst minst avslut (både på mål och utanför), och högst troligt blir därför planen densamma här som i tidigare drabbningar, att falla ner i banan och försvara sig med elva man. Det har de trots allt gjort bra under de senaste veckorna, och det vore som att skjuta sig själv i foten om man ändrade på någonting nu.

Fiorentina trivs å andra sidan med att ha boll vid fötterna, och därför utgår vi från att Fiorentina har ett stort spelövertag på fredag, även fastän man infinner sig på resande fot.

Med all rätt, har spelbolagen dock trissat upp oddset till runt 1,68-1,75 på Fiorentina, de har trots allt bara noterats för tre mål på de fyra senaste matcherna (och som sagt ännu inte vunnit på bortaplan), och Frosinone har samtidigt försvarat sig hyfsat bra i oktober månad. Men, trots detta väljer vi att investera i Fiorentina, då de är det bättre laget, och någon gång ska den där första segern komma på bortaplan. Och på fredag bjuds man trots allt på ett ypperligt läge.

Den raka tvåan klickas därför in till fina 1,75 x insatsen hos spelbolaget Rizk Sport!

 RYGGA DITT SPEL HOS RIZK SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

En tung casinobonus väntar – hos Folkeautomaten

Gå med Folkeautomaten idag – och få en 100-procentig bonus, upp till 5000 kr! Du får dessutom 20 gratissnurr vid registrering.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,75
Bolag: Rizk Sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming