speltips_skribent

Speltips Levante – Real Sociedad 9/11: Spelbolagen fel ute?

Levante är obesegrade i fem raka omgångar och delar sjätteplatsen i tabellen med självaste Real Madrid. Blir det nya poäng på fredag?

Twitter Facebook

Levante har, i omgång efter omgång underskattats något enormt av spelbolagen, detta trots att de infinner sig på en sjätteplats i tabellen, en plats de dessutom delar med Real Madrid.

Det råder därför inga som helst tvivel om att Levante fått en riktigt fin start på säsongen 18/19. Och dagsformen är faktiskt ännu bättre. Levante har noterats för 13 poäng på de 5 senaste matcherna i ligaspelet – alltså har de vunnit fyra matcher och noterats för ett oavgjort resultat.

De tillhör därför också kategorin, ett av de formstarkaste lagen i La Liga och räknar vi endast med de fem senaste omgångarna, ja då är de formstarkast. Därför anser vi Levante ha väldigt goda chanser till att besegra Real Sociedad på fredag.

Real Sociedad hittas först på en 13:e plats i tabellen, 3 segrar efter 11 spelade matcher är ett faktum för den baskiska klubben. Inte direkt den bästa starten, men det hade man inte direkt räknat med heller, Real Sociedad upplevde redan i fjol stora problem, och slutade i sin tur först på en 11:e plats i tabellen.

Undviker åtminstone förlust

Att Levante vunnit fyra av sina fem senaste matcher, beror inte direkt på att man ställts mot dåligt motstånd. De har trots allt besegrat Real Madrid (6), Alaves (5) och Getafe (8). De fick dessutom med sig ett oavgjort resultat från sin senaste match, mot Villarreal på bortaplan. Det faktum talar helt klart för Levante i fredagens möte mot Real Sociedad.

Vi kan samtidigt lyfta fram det faktum att Real Sociedad noterats för 0 mål, i tre raka matcher. Alltså 270 minuter utan ett mål, inte direkt optimalt när man nu reser till Valencia för spel mot ligans formstarkaste lag.

Vi kommer därför att välja Levante sida i det här mötet, men i och med att det trots allt är Levante, samtidigt som Sociedad faktiskt gått segrande ur tre bortamatcher i år, så kommer vi att försäkra oss genom att syna ettan på dnb-marknaden!

Levante (dnb) synas till finfina 1,92 x insatsen hos Ohmbet, ett alldeles för högt odds i våra ögon. Men det utnyttjar vi! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS OHMBET – FÅ 1500 KR I BONUS!

Dubbla 1000 kr till 2000 – hos 888sport

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr. Det får ni hos 888sport, via länken nedanför.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (dnb)
Odds: 1,92
Bolag: Ohmbet (1500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming