speltips_skribent

Speltips Israel – Skottland 11/10: Odds från asianmarknaden

Israel förlorade mot Albanien i premiärrundan av UEFA Nations League – på torsdag väntar ytterligare ett stort test, när Skottland kommer på besök.

Twitter Facebook

Israel är rankade som det 94:e starkaste landslaget i världen, och även fastän man vanligtvis inte ska dra allt för stora slutsatser från FIFA:s ranking, så säger den platsen någonting. Israel har under den senaste perioden bjudit på ett flertal dåliga resultat, och faktum är att landslaget inte vunnit en fight sedan i oktober 2017, då besegrade man Liechtenstein med 1-0.

Tittar vi närmre på deras senaste resultat så kan vi alltså konstatera att de förlorat mot Nordirland (3-0), Albanien (1-0) och Rumänien (1-2). Tre raka förluster är alltså ett faktum inför torsdagens möte, och därför tror vi man även får det tufft i mötet mot Skottland.

Skottland är trots allt inte något mediokert landslag, det finns ett flertal spelare som trots allt representerar klubbar i Premier League, vi tänker bland annat på Robertson, till vardags i Liverpool, som även är lagkapten i landslaget. Men sedan så finns även lirare som Armstrong (Southampton), McTominay (Manchester United) och bland annat Snodgrass (West Ham).

Jämför vi Skottlands trupp med Israels, så är det trots allt en markant skillnad i kvalité. Israel har endast sex spelare i truppen som representerar klubbar utanför den israeliska fotbollsligan. De sex spelarna hittar vi i bland annat QPR, Brighton, Lokeren och Red Bull Salzburg.

Skottland vinner

Nu är givetvis fotboll, och i sin tur betting inte så enkelt, att det bara räcker att jämföra två olika trupper, och sedan dra en slutsats om att det laget med flest bäst spelare vinner matchen. Men det finns även andra faktorer som talar för Skottland i det här mötet.

Skottland inledde trots allt sitt UEFA Nations League-äventyr genom att besegra Albanien med 2-0, ett Albanien som alltså besegrade Israel med 1-0. Skottland har med andra ord fått en fin start i turneringen, och sånt där påverkar moralen i truppen inför en sådan här fight.

Men eftersom att Skottland trots allt infinner sig på bortaplan, i Israel, så finns det ju ett litet utrymme för poängtapp, och därför kommer vi att försäkra oss en aning här, genom att syna ett odds på asianmarknaden!

Skottland (0,0 asian handicap) synas till 2,02 x insatsen hos Redbet!

 RYGGA DITT SPEL HOS REDBET – FÅ 400 KR I GRATISSPEL!

Testa Nightrush – få 1000 kr i bonus

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr! Det får nya kunder hos svenska Nightrush.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (0,0 asian handicap)
Odds: 2,02
Bolag: Redbet (400 kr gratisspel)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming