speltips_skribent

Speltips Frankrike – Island 11/10: Kombinationsspel till 1,82!

Klasskillnad på alla plan – extra mycket nu när Island styrs av Erik Hamrén! Detta tar Frankrike enkelt.

Twitter Facebook

Islands val av förbundskapten har med all rätt kritiserats, och på frågan om Erik Hamrén upprepar Lagerbäcks framgångar, svarar vi givetvis nej. De tränarna skiljer sig markant mycket från varandra, och i våra ögon är Island helt enkelt inte kapabla till att spela en mer underhållande fotboll. Kvalitén räcker inte till, och därför passar en tränare med Lagerbäcks filosofi bättre in i ett så pass begränsat landslag som faktiskt Island är.

Erik Hamréns debutmatch mot Schweiz är onekligen ett kvitto på det. Island förlorade som bekant med hela 6-0 i den matchen, och det hela slutade med att Erik fick gå ut i media och be om ursäkt till hela nationen. Island följde dessutom upp det nederlaget genom att förlora mot Belgien med 0-3, och visst är Belgien bättre än Island, men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att målskillnaden 0-9 oroar en aning.

På torsdag väntar nu ytterligare en tuff utmaning för detta Island, då man kommer på besök till Stade de Roudourou, i Guingamp. Allting talar givetvis för att Frankrike är steget större i den här fighten, och vi har onekligen svårt att se att Island, i den här formen, ska kunna störa världsmästarna på hemmaplan.

Frankrikes främsta fokus ligger givetvis på tisdagens möte mot Tyskland, därför kan Deschamps komma att rotera en aning mot Island men det spelar, i våra ögon ingen större roll med tanke på att truppen i princip endast består av världsklasspelare. Det är trots allt ingen större skillnad på om Dembele startar framför en Lemar, eller att Nzonzi får förtroendet framför Kante. Mot Island ska Frankrike bara vinna.

Fin defensiv i hemmalägret

Samuel Umtiti är som bekant skadad och därmed inte uttagen till truppen. Dock, så finns det ett flertal lirare som kan fylla fransmannens tomrum, helt klart. Kimpembe kommer högst troligt att kliva in istället, och i sin tur bilda ett mittbackspar som består av honom och Varane. Sedan så räknar vi med att se Pavard ute till höger, samt Hernandez till vänster. En hyfsad defensiv?

Frankrike vann som bekant VM i Ryssland, och gjorde det genom att hålla nollan intakt i fyra av sju matcher i mästerskapet. Och då stöter man tror allt på betydligt bättre lag, än vad Island är idag. Därför tror vi de bör ha goda chanser till att nolla Island på torsdag.

Som vi tidigare var inne på så har ingenting gått vägen för Island under den senaste perioden – 0 mål är ett faktum under Hamrén – och därför känns onekligen kombinationsspelet väldigt bra här. Det är åtminstone värt en liten slant!

Frankrike vinner och håller nollan synas till finfina 1,82 x slanten hos Rizk Sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS RIZK SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

En tung casinobonus väntar – hos Folkeautomaten

Gå med Folkeautomaten idag – och få en 100-procentig bonus, upp till 5000 kr! Du får dessutom 20 gratissnurr vid registrering.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & BLGM – Nej
Odds: 1,82
Bolag: Rizk Sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming