speltips_skribent

Speltips Halmstad – Gefle 11/8: Allting talar för en hemmaseger!

Gefle infinner sig helt under isen inför lördagens fight mot topplaget Halmstad! Naturligt utfall att vänta på Örjans Vall?

Twitter Facebook

Halmstads BK släpper in allt för mycket mål bakåt, det är helt klart ett faktum – och problemet behöver i sin tur åtgärdas ifall det ska bli något spel i Allsvenskan nästa säsong. En delad tredje plats är trots detta fortsatt ett faktum, och det är onekligen en indikation på att offensiven åtminstone fungerar riktigt bra. Det är endast Falkenberg och Helsingborg som noterats för fler mål än Halmstad i nuläget.

En fight mot Gefle på Örjans Vall är precis vad Halmstad behöver just nu. Det är ett betydligt enklare motstånd än i de tidigare omgångarna, och efter att ha spelat tre av sina fyra senaste matcher på bortaplan, så är det nog extra skönt att återvända till västkusten igen. Här bör Halmstad ha väldigt goda chanser till att noteras för en trepoängare på lördag.

Halmstad har trots allt endast noterats för ett nederlag på hemmaplan, och den förlusten kom dessutom i hemmapremiären, i den andra omgången. De följde upp det nederlaget genom att spela oavgjort mot Falkenberg, men sedan dess har Halmstad gått riktigt starkt på Örjans Vall – fem segrar på de sex senaste fighterna är facit! Hemmaplansfördelen väger därför väldigt tungt här, och nu är det dessutom ett oerhört kyligt Gefle som kommer på besök.

Gefle infinner sig alltså näst sist i tabellen, endast två poäng ovanför Värnamo – och samtidigt åtta poäng ifrån säker mark. Allting pekar mot att de spelar Division 1-fotboll nästa säsong, för det ser onekligen väldigt mörkt ut i Gefle-lägret i nuläget. De har inte vunnit en fotbollsmatch sedan den fjärde omgången i Superettan, alltså kom den senaste segern den 22 april(!). Därför har vi svårt att se att man ska lyckas noteras för poäng på Örjans Vall på lördag.

Defensiven – ett stort orosmoment

Gefle har onekligen ett flertal bitar att ta tag i, men det är nog defensiven som behöver justeras som snarast. Laget har alltså släppt in 10 mål på de 3 senaste omgångarna, och man kommer alltså närmst från en 5-2-förlust(!) mot IK Frej, dessutom på hemmaplan. Innan dess förlorade man mot Landskrona med 3-1, och det är två lag som inte direkt tillhör toppen i Superettan – snarare tvärtom!

Det innebär alltså att Gefle inte lyckats vinna, trots det faktum att spelschemat varit betydligt enklare. Och då ska man – i våra ögon – inte ha en möjlighet att stå emot ett Halmstad som är desperata efter tre pinnar!

Senast lagen ställdes mot varandra, besegrade Halmstad Gefle med 3-1 – och vi är inne på att lördagens möte på Örjans Vall kan resulterat i en minst lika stor seger. Hemmalaget bör kunna besegra motståndet med två, eller fler baljor, helt klart.

Halmstad (-1,25 asian handicap) synas därför till mycket fina 1,74 x insatsen! Oddset finner ni hos spelbolaget ComeOn. De erbjuder nya kunder en mäktig bonus, sätt in 100 kr och få 500 att spela för. Den låser ni upp här nedanför, ↓

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS COMEON – SÄTT IN 100 KR, SPELA MED 500!

Fyll på spelkassan inför säsongsstarten 18/19!

Vi listar marknadens mest spännande oddsbonusar i augusti månad!
Hämta din odds bonus nu!

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 1,74
Bolag: ComeOn (400% bonus)
Spelstopp: 14:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming