speltips_skribent

Speltips Newcastle – Tottenham 11/8: Vi investerar i 1X2-marknaden!

Newcastle och Tottenham välkomnar tillbaka den klassiska 13:30-fighten på lördagen! Och som vi har längtat efter detta! Välkomna!

Twitter Facebook

Newcastle och Tottenham sparkar igång Premier League-lördagen på St James’ Park, och självklart har vi stora förhoppningar på den här bataljen! Newcastle stod för en fin insats under fjolårets säsong, när de till slut hamnade på en stadig tionde plats i tabellen, mer än vad som egentligen förväntades av dem.

Och inför den nya säsongen, så har man värvat friskt. Newcastle har värvat för cirka 300 miljoner kronor i sommar, och bland annat plockat in japanen Muto från Mainz. Utöver de så har Fernandez och Schär kritat på för klubben. Men trots detta, så är det inte direkt frid och fröjd i Newcastle-lägret, det pratas som vanligt mycket om ägaren Mike Ashley, som enligt rapporter inte helt samarbetar med coach Benitez. Det återstår givetvis att se huruvida detta påverkar Newcastles säsong.

Tottenham ser i princip likadana ut som under fjolårets säsong. Ingen ut, och ingen in. Därför garanterar de också en stark prestation i årets upplaga av Premier League, men känslan säger att det tar stopp där. Precis som vanligt, med andra ord. Det är inte direkt ett lag som kommer att vinna Premier League, men att de infinner sig bland de tre, fyra främsta är att räkna med.

I fjol slutade Tottenham som bekant på en tredje plats, och vi är någorlunda övertygade om att man hamnar på samma position även den här säsongen. Både Manchester City och Liverpool känns klart vassare i år, men Arsenal, Chelsea och Manchester United känns samtidigt steget mindre.

Tottenham inleder med en trea!

Tottenham besegrade Newcastle två gånger om under fjolårets säsong, och gjorde det även genom att hålla nollan i båda matcherna – 0-2 & 1-0. Och känslan säger att liknande siffror kan målas upp i den här premiären. Vi förväntar oss att Newcastle inleder fighten någorlunda avvaktande, man ställs trots allt mot Kane & Company – och det vore därför överraskande ifall man flyttade upp manskapet allt för mycket.

Tottenham kommer samtidigt att högst troligt jobba sig in i matchen ju längre in i matchen vi kommer. De är så pass skickliga, och har trots allt en anfallare på den absoluta toppnivån. Tottenham är samtidigt det kanske mest sammansvetsade laget i Premier League. De har i princip samma trupp som under fjolårets säsong, och är oerhört trygga under Pochettino. Därför bör inte startsträckan vara lika lång för de, som den möjligtvis är för andra klubbar.

Spelvärdet ligger onekligen på Tottenham i den här fighten, och det är också på 1X2-marknaden vi finner spelvärdet. Oddset är onekligen fint på bortalaget, och vi anser de trots allt ha väldigt goda möjligheter till att inleda Premier League-säsongen med en seger!

Därför synar vi också den raka tvåan, till exakt dubbla degen hos 888sport! 0-1/2? Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Fyll på spelkassan inför säsongsstarten – hos Interwetten!

Tyska speljätten Interwetten bjuder alla nya kunder på en 100-procentig bonus – upp till 1000 kr!
Hämta den här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,00
Bolag: 888sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming