speltips_skribent

Speltips Nice – Reims 11/8: Hemmalaget steget större i premiären?

Välbekante Patrick Vieria har blivit tilldelad tjänsten som huvudtränare i Nice-lägret! Får fransmannen en bra start på sin session i nya klubben?

Twitter Facebook

Nice har stora förhoppningar om att genomföra en fin säsong 18/19. Efter en mycket fin höst under fjolårets säsong, hamnade man till slut på en åttonde plats i tabellen, och det får trots allt anses vara ett mycket fint resultat med tanke på hur man inledde säsongen 17/18. Nice förlorade alltså sju av sina elva inledande fighter i seriespelet, men lyckades trots ett sådant uselt facit vända på den negativa trenden, och i sin tur rädda säsongen.

Nu hoppas klubben få en betydligt bättre start med Patrick Vieira vid rodret. Fransmannen kommer närmst från att ha tränat New York City i MLS, och tar sig alltså an sitt första uppdrag som tränare för en europeisk klubb. Huruvida hans karriär blir lika fin som tränare, som den var som fotbollsspelare återstår att se. Det är dock per automatik många blickar som riktas mot Nice inför säsongen 18/19, just av den anledningen att Vieira är där.

Nice har under de senaste åren trots allt tagit stora steg, från att ha varit ett klassiskt mittenlag i Ligue 1, så anses de idag vara det självklara laget bakom de fyra största i Frankrike. Vi tänker givetvis på PSG, Monaco, Lyon och Marseille. Och självklart så finns det potential till att nå en top 5-placering i år. Får man bara en bra start på säsongen, så bör man infinna sig någonstans där när vi sammanfattar säsongen 18/19.

Nice bjuds åtminstone på en fin chans till att inleda säsongen starkt, med tanke på det relativt enkla spelschemat i de tre inledande omgångarna. Först ut är nykomlingen Reims, sedan väntar Caen och i den tredje omgången Dijon på hemmaplan. Det är som upplagt för åtminstone 6-7 poäng, något vi tror Nice mycket väl kan fixa!

1X2-tecknet testas!

Stade de Reims är äntligen tillbaka i Ligue 1! De åkte som bekant ut ur den högsta serien säsongen 15/16, men efter att ha vunnit Ligue 2 överlägset i fjol, så är de nu tillbaka. Och Stade Reims är för de som inte vet, en klassisk klubb i Frankrike. De har trots allt vunnit Ligue 1 vid sex olika tillfällen, men det var främst på 50-talet som storhetstiden var ett faktum. Idag lirar man inte längre på samma nivå, men historien lever givetvis kvar. Och klubbens främsta mål i nuläget, är att hålla sig kvar i den högsta serien.

Det är dock en tuff uppgift Reims har framför sig på lördagen. De infinner sig på bortaplan, och ställs alltså mot ett starkt motstånd direkt. De har förvisso förstärkt laget i sommar, och spenderat runt 80 miljoner kronor. Men det är samtidigt spelare som kommer från franska andraligan – som ännu inte testats på den här nivån.

Därför talar det mesta för att Nice går segrande ur lördagens batalj. De är trots allt en etablerad klubb i Ligue 1, och lär dessutom högst troligt ha lärt sig en läxa från fjolårets urusla start på säsongen.

Vi väljer därför att investera i hemmalaget, och spelvärdet finns helt klart på 1X2-marknaden. En Nice-seger betalar i skrivande stund 1,86 x insatsen hos spelbolaget 10Bet – vilket också blir vårt speltips! Stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS 10BET – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Dubbla erbjudanden hos NordicBet!

Spelbolaget erbjuder alla nya kunder 1000 kr i odds bonus, och 250 kr i riskfritt spel!
Läs mer om erbjudandet här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,86
Bolag: 10Bet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming