speltips_skribent

Speltips Everton – Leicester 1/1: Vi väljer sida!

Vi tar oss an Everton – Leicester, som på förhand är en mycket intressant drabbning – det här är slaget om sjundeplatsen!

Twitter Facebook

Sjundeplatsen är förvisso omhändertagen av Wolves i nuläget, som gjort det väldigt bra så här långt in på säsongen, men drabbningen mellan Everton och Leicester känns fortsatt som det rätta slaget om sjundeplatsen, åtminstone i våra ögon.

Everton, tycker vi är det gänget som sticker ut mest av dessa tre lag när det kommer till kvalité och möjligheter. Det har givetvis att göra med alla nyförvärv man gjorde under sommaren. Det är ett minst sagt bra lag de har, och därför är de även fortsatt störst favoriter till att sluta först av de nämnda lagen.

Everton blandar och ger dock väldigt mycket, de noterades som bekant för en förlust mot Brighton senast, men i omgången innan det krossade man alltså Burnley med hela 5-1 på bortaplan. Bara de två resultaten sammanfattar Evertons säsong så här långt väldigt bra.

Leicester är heller inte helt pålitliga i nuläget, de ställde till med en megascen när de besegrade både Chelsea och Manchester City, men följde alltså upp de resultaten genom att förlora mot Cardiff på hemmaplan. Och en sådan uppföljning väcker givetvis frågetecken. Leicester är i princip alltid bra mot storklubbarna, men deras sätt att spela fotboll blir mindre effektiv när de förväntas ta initiativ. Det kan mycket väl bli deras fällning här på tisdag också.

Hemmaplansfördelen väger tungt

Everton har möjligtvis inte varit outstanding på Goodison Park den här säsongen, men det råder samtidigt inga som helst tvivel om att de är svårslagna här. Och känslan överlag säger att Everton gjort sig förtjänta av mer poäng, men att marginalerna inte varit helt på deras sida i jämna och täta matcher. Det hoppas de givetvis kunna åtgärda på tisdag.

En viktig nyhet för Everton är det faktum att Sigurdsson är spelklar, och islänningen förväntas kliva rakt in i startelvan efter att ha inlett den senaste matchen på avbytarbänken. Det är en minst sagt viktig pjäs för Evertons offensiv.

Annars ser skadeläget bra ut i båda läger inför tisdagens drabbning, inga nya skador har presenterats och därför räknar vi med att båda lagen ställer fram en stark startelva – det här är helt klart ett viktigt vägskäl för båda klubbarna!

Och vårt val faller alltså på Everton i den här matchen, som trots allt infinner sig på hemmaplan och som den här gången har hela sin offensiv spelklar. Den raka ettan klickas in till 2,06x hos spelbolaget Betsafe!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSAFE – FÅ 1000 KR I BONUS!

200-procentig välkomstbonus – hos Unibet!

Vid en insättning av 500 kr, får nya kunder hela 1500 kr att spela för hos klassiska Unibet.
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,06
Bolag: Betsafe (1000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming