speltips_skribent

Speltips Villarreal – Real Madrid 3/1: La Liga entrar 2019!

Real Madrid reser till östkusten för spel mot Villarreal på El Madrigal! Speltips, odds och allt inför matchen hittar ni hos oss!

Twitter Facebook

2018 var på många sätt och vis ett bra fotbollsår för Real Madrid, de vann som bekant Champions League, och bara för ett par veckor sedan så fyllde de på titelskåpet med ytterligare ett guld, i klubblags-VM. Trots detta, så har frågetecknen varit många då Real Madrid sett minst sagt svaga ut under 18/19.

Vi hittar Real Madrid först på en fjärdeplats i tabellen, efter 16 spelade matcher. De har förvisso spelat matchen mindre än samtliga lag i serien, i och med klubblags-VM, men Sevilla infinner sig trots detta tre poäng före i tabellen, och har dessutom en betydligt bättre målskillnad.

En uppryckning är därför något alla förväntar sig att se från Real Madrids sida under våren. Åtta poäng upp till Barcelona, med matchen mindre spelad, är givetvis ett avstånd Real ska kunna ta ikapp, och därför utgår vi även från att Real Madrid sätter högsta fart direkt här under det nya året.

Real Madrid avslutade trots allt 2018 väldigt starkt och kliver in i 2019 med ett stort självförtroende. I ligaspelet har man radat upp tre raka segrar, samt hållit nollan intakt i samtliga tre matcher. I klubblags-VM vann Real Madrid som bekant båda sina matcher, med resultaten 3-1 & 4-1. Det är därför ett formstarkt bortalag som kommer på besök till El Madrigal på onsdag.

Ett svagt Villarreal

Villarreal har som bekant, under de senaste åren tillhört toppen av spansk fotboll och i sin tur lyckats etablera sig bland de fem främsta i tabellen, men! I år så har de bevisligen inte fått pusselbitarna på plats och inlett säsongen katastrofalt dåligt. Och det är ett minst sagt överraskande utfall.

Villarreal infinner sig idag på en 18:e(!) plats i tabellen, de har alltså enbart två lag under sig i tabellen och riskerar i sin tur att åka ur den högsta serien – det efter att ha slutat på en femteplats i tabellen i fjol. 3 segrar på 16 spelade matcher är ett faktum, och det är givetvis siffror som oroar fansen, och siffror som i sin tur bekräftar att allting inte står rätt till i föreningen.

Nu har säkerligen juluppehållet gjort Villarreal bra men frågetecknen är fortsatt väldigt många och vi har därför svårt att se att man ska kunna plocka poäng mot ett formstarkt Real Madrid på onsdag. Villarreal har trots allt varit usla i år och det går det inte att blunda för.

Nu tycker vi spelvärdet är tillräckligt fint på 1X2-marknaden, och därför väljer vi också att syna den raka tvåan till klart godkända 1,77x hos spelbolaget 888sport. Det blir vårt speltips härifrån. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sätt in 100 kr, spela med 600!

Expekt erbjuder alla nya kunder en 500-procentig odds bonus!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,77
Bolag: 888sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming