speltips_skribent

Speltips Arsenal – Fulham 1/1: Uppryckning krävs!

Ett stukat självförtroende i Arsenal-lägret? Det återstår att se huruvida förlusten mot Liverpool påverkat Arsenal i dagarna!

Twitter Facebook

TYDLIG klasskillnad rådde på Anfield i lördags när Liverpool och Arsenal drabbades samman. Arsenal tog förvisso ledningen, men i slutändan stod Liverpool där som segrare, efter att ha nätat vid fem(!) olika tillfällen. Resultatet är ett tydligt kvitto på hur långt Klopp faktiskt har kommit, och det säger även hur mycket Emery har att jobba på.

Försvarsspelet är fortsatt under all kritik i Arsenal-lägret, att de endast har lyckats hålla nollan intakt vid tre(!) olika tillfällen i ligaspelet är onekligen ett bevis på det, och det krävs onekligen, minst två värvningar under januari-fönstret, annars lär det, som bäst bli en sjätteplats i tabellen den här säsongen. Det är en sak som är säker.

Offensiven är som bekant bra, Aubameyang toppar skytteligan och Arsenal har en tillräcklig bra offensiv för att kunna utmana om en Champions League-plats, och mot de mindre klubbarna väger kvalitén i offensiven tillräckligt tungt för att segrarna ska bli ett faktum i slutändan.

Och det är ungefär så vi tänker kring Arsenal – Fulham, Arsenal ska bara kliva ut hårt, och på så vis få matchbilden dit de vill, och i sin tur få ett ordentligt grepp om matchen. Det finns ingen anledning som helst till att spela en avvaktande fotboll på tisdag.

Vinner komfortabelt?

Fulham har förvisso fått ordning på en del pusselbitar, men är långt ifrån ett färdigt bygge. Vi vet sedan tidigare att Ranieri kan hantera och utveckla försvarsspel, och det har varit tydligt att just den biten förbättrats under italienaren, Fulham har bara släppt in ett mål på de tre senaste matcherna och det är onekligen en förbättring ifall vi jämför med inledningen på 18/19.

Dock är det samtidigt relevant att lyfta fram det faktum att Fulham ställts mot Wolves, Newcastle och senast Huddersfield på hemmaplan. En kategori som består av betydligt sämre lag än var Arsenal positionerar sig. Därför tror vi Fulham får stora problem med att hålla nollan intakt på tisdag.

Har kollektivet hanterat förlusten mot Liverpool på ett bra vis, så ska de bara kliva ut revanschsugna på tisdag, och det i sin tur tror vi leder till att Arsenal vinner matchen med åtminstone minst ett mål.

Därför blir vårt speltips; Arsenal (-1,5 asian handicap) till finfina 1,90 x insatsen hos spelbolaget 888sport!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 1000 KR I BONUS!

Sätt in 100 kr, spela med 600!

Expekt erbjuder alla nya kunder en 500-procentig odds bonus!
Skapa ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,90
Bolag: 888sport (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming