speltips_skribent

Speltips 17/5 FH Hafnarfjördur – KA Akureyrar: Vi väljer sida!

Vi beger oss till Island och dess högsta liga, där vi tror oss ha hittat ett fint spelvärde på 1X2-marknaden! Akureyrar kommer på besök till Hafnarfjördur!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Efter en bra stund spenderad på att titta igenom torsdagens utbud fastnade vi alltså till slut på den isländska toppfotbollen – och i sin tur mötet mellan Hafnarfjördur – Akureyrar! Det är långt ifrån den populäraste ligan i Europa, men det finns givetvis fortsatt guldkorn att finna. Oavsett var man befinner sig.

Hafnarfjördur har vunnit den isländska ligan sju gånger sedan 2004 och tillhör onekligen ett av de bättre lagen i Island. Senast man lyckades knipa ett ligaguld var så sent som 2016, och givetvis är klubben – inför varje ny säsong – alltid en het kandidat till att vinna ligaguldet. Allt annat vore konstigt med tanke på framgångarna klubben upplevt under 2000-talet.

Hafnarfjördur infinner sig i nuläget på en andra plats i tabellen – efter tre spelade omgångar. Två segrar och ett nederlag är ett faktum för deras del. Nederlaget kom dock mot ligaettan Breidablik – som inlett säsongen fläckfritt, och alltså gått segrandes ur samtliga möten så här långt. Hafnarfjördur följde dock upp den förlusten genom att besegra Fjölnir med 3-2 på bortaplan.

På torsdagen kommer alltså KA Akureyrar på besök till Hafnarfjördur, och det är ett betydligt svagare motstånd än exempelvis Breidablik. Akureyrar var trots allt nykomling under fjolårets säsong, och slutade i sin tur på en sjunde plats i tabellen. Deras bästa säsong stod man för år 1989, då man också vann hela ligan. Det är faktiskt fortsatt deras enda ligatitel i Island.

Hemmalaget segrar!

Det är väldigt tydligt att det är toppen mot botten som drabbar samman här på torsdagskvällen. Ja, det har endast spelats tre omgångar, men efter lite research så kan vi konstatera att Hafnarfjördur går för ligaguldet, samtidigt som målsättningarna högst troligt ser annorlunda ut i bortalägret.

Därför lägger vi vår röst på Hafnarfjördur i det här mötet. Inga matcher verkar direkt vara enkla att vinna i Island, då ligan är väldigt jämn. Men här bör tror allt Hafnarfjördur lösa tre pinnar – och noteras för sin andra raka seger!

Spelbolagen värderar hemmalagets vinstmöjligheter som stora, men det finns fortsatt ett fint spelvärde på 1X2-marknaden. Allt över 1,55-1,60 fungerar fint i en dubbel, och det är just en sådan investering vi är inne på att göra.

Vi synar den raka ettan till godkända 1,60 x insatsen hos den tyska speljätten Interwetten! Spelbolaget erbjuder alla svenska kunder 1000 SEK i välkomstbonus, ↓

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Betta hos Betsafe – få en boostad välkomstbonus!

Betsafe erbjuder alla nya kunder i Sverige en 100-procentig välkomstbonus – upp till 2000 SEK!
Gå med Betsafe här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,60
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll