speltips_skribent

Speltips 17/5 Ängelholms FF – Torns IF: Fokus på Division 1 Södra!

Torns IF är onekligen det stora överraskningslaget i Division 1 Södra så här långt in på säsongen. Nykomlingen placerar sig på en fin fjärde plats i tabellen – fortsätter den goda trenden?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Torns IF inledde sitt äventyr i Division 1 Södra genom att gå segrandes ur sina fyra första matcher i seriespelet. En stor bedrift av en nykomling, helt klart. Tittar vi på Torns IF två senaste möten, så kan vi konstatera att laget endast noterats för ett poäng, dock är det samtidigt relevant att lyfta fram motståndet i de matcherna.

Torns IF kommer närmst från ett nederlag mot ligaettan Mjällby på bortaplan, inget resultat att direkt skämmas över, och innan dess spelade man oavgjort mot ligatvåan Oddevold. Vi är därför övertygade om att det inte råder någon dålig stämning i Torns-lägret – snarare tvärtom, så är man säkerligen väldigt revanschsugna, och har planer på att återvända till vinnarspåret på torsdagen!

Ängelholms FF förknippas – i våra ögon – först och främst med fotbollen i Superettan. Där influerade de under många säsonger, men sedan blev alltså urtåget ett faktum 2016. Ängelholm slutade som bekant överlägset sist i tabellen.

Under fjolårets säsong räknade möjligtvis de flesta med att laget skulle ta sig direkt tillbaka till Superettan. Dock så kan vi konstatera att efter sammanfattad säsong 2017, så befann sig fler lag ovanför Ängelholm i tabellen, än under – och det säger ganska mycket om var laget står idag. Ängelholm kommer högst troligt att agera mittenlag i årets upplaga av Division 1 Södra – och vi anser därför Torns IF ha en fin möjlighet till att noteras för en seger under torsdagen!

Oddset måste testas!

Ängelholm har inte på något sätt gjort bort sig i inledningen på säsongen, utan har inlett seriespelet relativt tryggt. De infinner sig på en sjunde plats i tabellen med resultatraden; 3-1-2. Dock är det – som i Torns IF fall – även värt att titta närmre på motståndet Ängelholm drabbats samman mot. Och om Torns IF har ställts mot bra motstånd, så ser det onekligen annorlunda ut i Ängelholm-lägret.

Vi kan konstatera att Ängelholm ställts mot Skövde, Karlskrona, Kristianstad, Åtvidaberg, Grebbestad och Husqvarna – samtliga utanför top 9 i Division 1 Södra. Och då är det alltså 16 lag som deltar. Värt att lyfta fram är att fyra av lagen infinner sig längst ner i tabellen.

Därför höjs onekligen svårighetsgraden för Ängelholm på torsdagen! Och därför måste också oddset testas på Torns IF – som onekligen varit bättre än Ängelholm under inledningen.

Vi väljer dock att försäkra oss en aning – eftersom att det fortsatt finns spelvärde – genom att syna dnb-marknaden! Alltså blir vårt speltips, Torns IF (dnb) till mycket fina 1,97 x insatsen hos spelbolaget som erbjuder spel på fotboll, ner till division 5! NordicBet.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS NORDICBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Spela på odds hos LeoVegas – sätt in 1000 kr få 3000 att spela för!

LeoVegas har uppgraderat sin sportbonus! Just nu får du en 200-procentig bonus, upp till 2000 kr på din första insättning hos Sportsbookien.
Lås upp din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 1,97
Bolag: NordicBet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll