speltips_skribent

Speltips 16/5 Atletico Madrid – Marseille: Europa League-final!

Precis som väntat, så infinner sig de spanska giganterna i en Europa League-final! Motståndet står franska storklubben Marseille för – utfallet? Vi plockar ut en vinnare!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Marseille har stått för en fantastisk Europa League-resa i år, och har som bekant varit med från allra första början. De inledde sitt EL-äventyr redan i kvalet, och gick i sin tur vidare till ett playoff – och hamnade till slut i Grupp I, tillsammans med Red Bull Salzburg, Vitoria Guimaraes turkiska Konyaspor. Sedan har äventyret bara fortsatt, och Marseille har slagit ut lag som Sporting Braga, Bilbao och bland annat Leipzig under vägen till finalen. Kan de nu göra det ingen förväntar sig – och besegra den självklara favoriten, Atletico Madrid?

Mötet går som bekant av stapeln i Frankrike, på Parc Olympique Lyonnais och det är möjligtvis en aspekt som kan tala för en fransk-seger i det här mötet. Det är trots allt, på sätt och vis hemmaplan för deras del, men samtidigt kvarstår frågeställningen; kan de verkligen rubba på Atletico Madrid?

Spanjorerna har sedan urtåget ur Champions League varit stora favoriter till att vinna Europa League. Det har egentligen aldrig varit något snack om ett annat lag, och det säger väldigt mycket om hur högt Atletico värderas i sådana här sammanhang.

Atletico Madrid klev som bekant in i en 32-delsfinal där Köpenhamn stod för motståndet. Det dubbelmötet blev aldrig ens spännande (5-1), och Atletico följde dessutom upp det avancemanget genom att slå ut Lokomotiv Moskva med det sammanlagda resultat 8-1. I kvartsfinalen avvärjdes Sporting Lissabon, och sedan väntade Arsenal i semifinalen. Där var spanjorerna som bekant illa ute i det första mötet på Emirates Stadium, men löste trots detta ett oavgjort resultat i London. Sedan besegrade man Arsenal med komfortabla 1-0 på Wanda Metropolitano – ett klassiskt Atletico-resultat!

Inget snack om saken!

Atletico Madrids form må inte vara den bästa i nuläget, men det är samtidigt inte helt överraskande att man noterats för poängtapp, efter poängtapp i ligaspelet. Det har helt enkelt inte funnits tillräckligt mycket att spela för i den inhemska serien. De har som bekant haft kontroll över andra platsen ett bra tag.

Därför spelar formläget inte allt för stor roll, utan på onsdag kan vi utgå ifrån att vi får bevittna det starkaste möjliga Atletico Madrid. Därför tror vi Marseille dessvärre inte räcker till.

Alla som följt Atletico Madrid under de senaste åren, är väl medvetna om att de i princip aldrig kör över ett motstånd. Därför tror vi helt klart Marseille är med i matchen under de 90 minuterna, men i slutändan så lär Atletico Madrid vinna det här mötet. Det hade alltså inte förvånat oss ifall spanjorerna vinner den här matchen med 1/2-0.

Vi väljer därför att syna den raka tvåan här till det tillräckligt intressanta oddset; 1,90 x krämen! Ni hittar oddset hos spelbolaget Interwetten – missa inte deras välkomstbonus; 100% upp till 1000 SEK, ↓

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Ny sportbonus hos LeoVegas – 200% upp till 2000 SEK

LeoVegas har uppgraderat sin sportbonus! Just nu får du en 200-procentig bonus, upp till 2000 kr på din första insättning hos Sportsbookien. Exempel: Sätt in 1000 kr – få 3000 kr att spela för!
Gå med LeoVegas här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,90
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll