speltips_skribent

Speltips 16/5 Hammarby – Malmö FF: Tack för underhållningen!

Vilken monsterkamp! Malmö FF reser till Tele2 Arena för spel mot ligaettan Hammarby! Allsvenskans hittills mest spännande kamp?

BOOSTADE ODDS: Få 10,0 x smeten för en Hammarby-seger! Eller 13,0 x smeten för en Malmö FF-seger! Läs mer om erbjudandet här.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Wow! Vilken kamp vi förhoppningsvis kommer att få bevittna under onsdagskvällen. Hammarby har som bekant fått en strålande start på säsongen 2018 – annorlunda ser det minst sagt ut i Malmö-lägret! Tre poäng är därför, i princip ett måste för Malmö FF, och just det faktum tror vi bäddar för en trevlig tillställning!

Hammarby måste helt klart börjas ta på allvar efter deras åtta inledande fighter. Visst fanns det en viss tvivel efter tre, fyra omgångar men även efter fem, sex – och de flesta var säkerligen inne på att poängtappen skulle komma. Men faktum är att Hammarby alltså endast tappat två poäng i år. Jämför exempelvis den siffran med Malmös 17!

Det går möjligtvis att lyfta fram Hammarbys något enkla spelschema som en orsak till den stora succén. Men det är väl samtidigt också lite orättvist? Man har trots allt besegrat Norrköping, Djurgården och senast var man dessutom anledningen till Örebros första nederlag i Allsvenskan 2018.

Det är dock ingen nyhet att den stora prövningen kommer nu! Hammarby välkomnar Malmö under onsdagen, och bara fyra dagar senare – på söndagen – tar man sig an AIK på Tele2 Arena. Och det är onekligen så att resultaten i dessa två mötena kommer att bekräfta var Hammarby står i nuläget.

Vi höjer svårighetsgraden

Det är många – inklusive oss – som i princip inför varje Malmö FF-match lyft fram det faktum att vändningen ska komma för Malmö. Dock har som bekant segrarna uteblivit, men vi har samtidigt oerhört svårt att se att Malmö FF ska hamna så pass långt efter topplagen i Allsvenskan 2018. De har trots allt det bästa laget i serien.

Magnus Pehrsson fick som bekant sparken under måndagen, vilket vi tror var rätt agerat av klubben. Det behövs onekligen en förändring efter att Malmö endast lyckats vinna två av sina nio inledande fighter. Daniel Andersson är mannen som tar över laget, och han är tydlig i sin målsättning; att pumpa in energi i laget inför dessa tre avslutande matcherna innan uppehållet. Får han en direkt effekt på laget?

Vi lockas onekligen av oddset på Malmö FF, och har en känsla av att det vänder för klubbens del. Magnus har trots allt fått sparken, och man ställs mot ligans – just nu – bästa fotbollslag. Vi förväntar oss därför att se ett heltaggat Malmö FF på Tele2 Arena. Höjer de sig? Det tror vi.

En Malmö FF-seger betalar skyhöga 2,79 x insatsen, och det spelet tycker vi helt klart är värt en slant – speciellt under dessa omständigheter! Den raka tvåan synas hos spelbolaget CasiniaBet! Missa inte deras välkomstbonus – 2100 SEK i bonus – här nedanför, ↓

”oddsbonus” RYGGA DITT SPEL HOS CASINIABET – FÅ 2100 KR I BONUS!

Nyetablerad Sportsbook gör entré i Sverige – 2 100 kr i välkomstbonus!

Malina Sports tar sig an den svenska marknaden med besked! Just nu får nya kunder en 100-procentig välkomstbonus – upp till otroliga 2 100 kr!
Gå med Malina Sports.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,79
Bolag: CasiniaBet (2100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll