speltips_skribent

Speltips 17/4 GIF Sundsvall – Trelleborgs FF: Jämn batalj att vänta?

Sundsvall och Trelleborg känns onekligen mycket som en bottenfight – och vi förväntar oss att det också är det när de här båda lagen drabbar vid ett senare skede av säsongen.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Högst troligt blir Allsvenskan 2018 en fight om överlevnad för både Sundsvall och Trelleborg. Det går inte att blunda för att det mesta tyder på just ett sådant scenario – trots Sundsvall fina instats mot Malmö FF senast. Som bekant slutade det mötet 2-2, en match Malmö hade stora problem i, med sitt presspel. Och det är lite av en ny approach från Malmös sida, åtminstone en uppdaterad version – och det kommer givetvis att ta tid för samtliga bitar att falla på plats.

Sundsvall är alltså fortsatt obesegrade i Allsvenskan 2018, efter två spelade matcher. Deras möte mot Sirius blev som bekant uppskjutet på grund av planens skick. Inför tisdagens fight är man nu favoriter till att besegra Trelleborg, men frågan vi ställer oss är alltså huruvida Sundsvall kan approacha ett möte där de målas upp som favoriter i. Offensiven är deras stora frågetecken, vilket också var en stor anledning till att man inte alls var fruktade under fjolåret.

Förvisso noterades Sundsvall för två mål mot Malmö FF, men vi alla är nog överens om att man hade en del flyt med sig vid båda målen. Det var inte direkt ett praktexempel på hur ett mål ska bli till, åtminstone inte det ena – och Trelleborg ser samtidigt intressanta ut i sin defensiv. Därför tror vi tisdagens fight mycket väl kan bli en väldigt jämn sådan!

Trelleborg inledde sitt äventyret i Allsvenskan genom att förlora mot IFK Göteborg på Vångavallen, med 1-3. Dock följde man upp den prestationen med en betydligt bättre sådan, mot Djurgården. Det mötet slutade 1-1 på Tele2 Arena, och Trelleborg försvarade sig riktigt bra i den matchen. Kan man komma upp i samma nivå som där, så kan de mycket väl plocka poäng på Idrottsparken på tisdag!

Vi testar 1X2-tecknet!

Det här är en fight båda lagen högst troligt känner att de kan vinna. Därför tror vi också båda lagen inleder mötet någorlunda avvaktande, för att känna på varandra en aning. Det finns ingen anledning för något av lagen att inleda med någon typ av tokoffensiv här, och därför är vi inne på att det kan bli en väldigt jämn batalj.

Trelleborg får klara sig utan de båda försvararna, Hadzikadunic och Victor Nilsson. Givetvis är detta två tunga avbräck, och som högst trolig försämrar Trelleborgs chanser till att noteras för poäng. Men vi är samtidigt inne på att det också innebär att Trelleborg försäkrar sig betydligt mer i defensiv väg.

Och som vi tidigare var inne på imponeras vi inte direkt av Sundsvalls offensiv. Det var många möten under fjolåret de borde ha vunnit, men de hade inte tillräckligt med spets i offensiven för att gå segrandes ur de fighterna.

Vi väljer därför att syna det oavgjorda resultatet här. Oddset är som vanligt fint på det mittersta tecknet, och är helt klart värt en slant i vår mening. Ni hittar spelet till mycket fina 3,60 x insatsen hos spelbolaget Coolbet! Håll nere insatsen en aning, det är trots allt ett oavgjort resultat!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS COOLBET – FÅ 1000 KR I BONUS!

Helt nytt spelbolag på marknaden – X-bet!

X-bet.co bjuder alla nya kunder på 1000 kr i välkomstbonus!
Gå med X-bet här.

Odds tips:

Speltips: X
Odds: 3,60
Bolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll