speltips_skribent

Speltips 17/4 Inter – Cagliari: Noteras för en komfortabel trepoängare?

Det är hett i fighten om Champions League-platserna i Serie A – och Inter infinner sig inför omgång 33, ett poäng bakom Lazio på en fjärde plats.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Inter mäktade med ett oavgjort resultat i den senaste omgången, i mötet mot Atalanta på bortaplan. Ett helt okej resultat, med tanke på hur fina Atalanta sett ut på Stadio Atleti Azzurri d’Italia i år. Men det går fortsatt inte att blunda för Inters betydligt sämre resultat under våren, i jämförelse med deras prestation under hösten.

Som bekant infann sig Inter på en första plats i Serie A-tabellen, under ett bra tag dessutom. Dock var det inga som helst tvivel om att Inter-bygget inte var redo för att vinna Serie A – inte riktigt ännu. Och det blev aldrig heller något snack om att de va en kandidat. Så småningom började de också trilla ner i tabellen, och nu efter 32 spelade omgångar, infinner de sig alltså utanför en Champions League-plats.

Det finns dock fortsatt en stor möjlighet till att gå om både Lazio och Roma. Som bekant slog Roma ut Barcelona i kvarten, det innebär att de fortsatt har minst två möten kvar i Champions League. Detta öppnar onekligen upp för Inter att knipa fjärde platsen. Vi alla är väl medvetna om hur mycket CL-spel parallellt med ligaspel, tar på krafterna. Det har drabbat Roma redan tidigare den här säsongen.

Inför omgång 33, placerar sig alltså Roma och Lazio på en tredje, respektive fjärde plats. Inter placerar sig samtidigt bara ett poäng bakom de båda lagen. Vid seger på tisdag blir därför en tredje plats ett faktum. Samtidigt spelar Lazio en oerhört tuff bortamatch mot Fiorentina på onsdag. Det finns med andra ord fina förutsättningar till att fortsatt nå den där Champions League-platsen för Inters del.

Vinner tryggt

Inters motstånd den här tisdagen kommer Cagliari att stå för. De infinner sig fem poäng ovanför nedflyttningsstrecket, och kommer därför högst troligt att lösa ett nytt kontrakt. Lagen under i tabellen har inte direkt imponerat, och det ska trots allt mycket till om Cagliari ska tappa ledningen – trots ett nederlag mot Inter på tisdag.

Vi kan åtminstone räkna med ett Cagliari som främst fokuserar på försvarsspelet i det här mötet. Inter kommer att per automatik ha mycket boll, och det gäller därför för Inters del att spela med ett stort självförtroende. Så småningom, så kommer det att släppa i offensiv väg. Inter är trots allt ett mycket bättre fotbollslag än Cagliari, och har samtidigt målat upp goda resultat på Stadio Giuseppe Meazza.

Faktum är att Inter endast släppt in 11 mål på hemmaplan den här säsongen, endast Juventus är bättre. De har samtidigt bara noterats för ett nederlag på Stadio Giuseppe Meazza. Vi väljer därför att syna ett kombinationsspel här, till fina 1,76 x degen!

Inter vinner och håller nollan känns därför som ett mycket fint spel. Det synar vi hos spelbolaget Interwetten – som bjuder alla svenska kunder på 1000 SEK i välkomstbonus!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Gå med Betway – spelbolaget med det otroliga utbudet!

E-sport, Volleyboll eller Badminton – hos Betway kan du betta på i princip alla sporter! Utöver det får du en 100-procentig välkomstbonus, på upp till 1000 SEK.
Gå med Betway här.

Speltips:

Speltips: Inter vinner och håller nollan
Odds: 1,76
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll