speltips_skribent

Speltips 17/4 Deportivo La Coruna – Sevilla: Fint läge för hemmalaget

Deportivo La Coruna noterades för en oerhört viktig trepoängare i mötet mot Athletic Bilbao i helgen. Nu krävs det ytterligare sex poäng för att landa ovanför strecket. Kan man besegra ett formsvagt Sevilla?

Twitter Facebook

Gonzos Quest SV

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Deportivo La Coruna hade inte vunnit en match i ligaspelet sedan i december månad, inför mötet mot Malaga för cirka tio dagar sedan. Väl framme i den 31:a omgången, besegrade man alltså tabelljumbon Malaga med 3-2. I omgången efter – i helgen – besegrade man dessutom Athletic Bilbao med exakt samma siffror – 3-2!

Deportivo La Coruna har nu alltså vunnit två raka fighter i ligaspelet, men infinner sig fortsatt sex poäng ifrån säker mark. Löser man nu ytterligare en trepoängare på tisdag, så kan man mycket väl se till att gå om Levante i tabellen, och i sin tur säkra ett nytt kontrakt i den högsta ligan. Men det kommer alltså krävas en perfekt insats mot Sevilla på tisdag, något vi mycket väl tror Deportivo kan genomföra.

Turligt nog för Deportivos del, så ser Sevilla ut att redan ha gett upp seriespelet. De satsade allt på att ta sig vidare från kvartsfinalen i Champions League, en satsning som innebar fem raka poängtapp i ligaspelet. Sevillas senaste seger i La Liga var i början på mars månad.

Faktum är att dessutom att Sevilla vantrivs med att spela fotboll på resande fot. Siffrorna talar onekligen sitt tydliga språk – 10 förluster på 16 spelade bortamatcher. Det är rent ut sagt ett uselt facit! Man har samtidigt 32 insläppta mål på bortaplan – endast tre lag är sämre i La Liga.

Plockar tredje raka?

Vi utgår ifrån att se ett väldigt motiverat hemmalag, som högst troligt kommer att kämpa enda fram tills i den 90:e matchminuten, för att gå segrandes ur den här fighten. Motivationsfaktorn är i våra ögon helt på vår sida i den här kampen.

Sevilla spelar förvisso om en Europa-plats nästa säsong. Men resultaten i ligaspelet talar inte direkt för att de höjer sig av den anledningen. Sevilla spelar dessutom final i den spanska cupen mot Barcelona, redan på lördag. Och de har onekligen matchat sin trupp väldigt hårt under den senaste perioden, med CL-spel parallellt med ligaspel. Därför bör det finnas utrymme till en viss rotation från Montellas sida på tisdag.

Vi anser därför Deportivo ha väldigt goda möjligheter till att noteras för sin tredje raka seger. Det är svårt att ens föreställa sig hur motiverade och taggade Deportivo måste vara vid det här läget. De intar dessutom sina egna hemmaborg på tisdag, och räkna därför med en helgalen stämning!

Vi testar därför också en slant på den raka ettan – Deportivo vinnare i matchen – till mycket fina 2,61 x insatsen hos spelbolaget CasiniaBet!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS CASINIABET – FÅ 2100 KR I BONUS!

Sveriges bästa välkomstbonus: 3000 kr

Speljätten ComeOn bjuder alla nya kunder på en 100-procentig välkomstbonus – upp till 3000 kr! Sveriges mest lönsamma sportbonus!
Gå med ComeOn här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,61
Bolag: CasiniaBet (2100 kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll