speltips_skribent

Speltips 16/4 Hammarby – Brommapojkarna: Odds från målmarknaden

Hammarby jagar på måndagen sin tredje raka seger i Allsvenskan – kan BP sätta stopp för segertåget, eller löser Hamad & Co tre pinnar?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Hammarby har fått en drömstart på säsongen med två raka segrar. Först slog man som bekant Sirius i hemmapremiären med solida 3-1, och följde upp den segern genom att besegra IFK Göteborg med 2-1 på bortaplan! Två fina resultat, som bäddar för en tredje raka seger på måndag möjligtvis?

Viktigt för Hammarby är det faktum att Hamad börjat producera poäng. Det var något han redan talade om under fjolårets säsong, och konstaterade direkt inför Allsvenskan 2018, att målet är att göra betydligt fler poäng under 2018. Och det har han minst sagt följt upp på ett mycket bra sätt. Hamad står redan efter två omgångar på hela fem poäng – han har alltså varit inblandad i samtliga av Hammarbys mål så här långt!

Och givetvis är det så att Hamad är en nyckelspelare för detta Hammarby. Speciellt i den här formen, då han möjligtvis är Allsvenskans bästa fotbollsspelare i nuläget. Inför måndagens fight mot Brommapojkarna är Hammarby stora favoriter till att vinna igen, men vi höjer samtidigt ett litet varningsfinger för detta BP, då man sett tendenser i deras spel som onekligen tyder på att man är kapabla till att göra en bra säsong 2018.

BP var som bekant nära på att plocka poäng i premiären mot Norrköping, men en sen straff fällde Stockholmsklubben, och mötet resulterade till slut i ett nederlag. Dock besegrade man Häcken i den andra omgången, där slutresultatet skrevs till 2-0 – och vi är nu inne på att man också kan ställa till det för Hammarbys del på måndagen.

Mål åt båda håll?

Brommapojkarna kommer högst troligt att approacha måndagens fight försiktigt, och främst fokusera på omställningslägena i offensiv väg. I mötet mot Häcken gjorde man sina båda mål i just det spelmomentet, och Hammarby behöver onekligen se upp med den vindsnabbe Eric Omondi – som onekligen är en nyckelpjäs för detta BP. Två andra att hålla ett öga på är nyförvärven Ajeti och Petrovic, som lär vara ett ständigt orosmoment för Paulsen & Co i Hammarby-försvaret.

I offensiv väg har det sett riktigt bra ut i Hammarby-lägret efter de två inledande matcherna. Vi är därför övertygade om att Bajen löser minst en balja framåt i det här hemmamötet. De jagar trots allt en tredje raka seger, och vi lär därför få bevittna ett oerhört motiverat hemmagäng.

Hammarbys båda matcher har slutat med mål åt båda håll. För Brommapojkarnas del har endast den första matchen gjort det. Häcken åkte dock på två utvisningar mot BP, och vore det inte för de röda korten, så hade högst troligt Häcken kunnat åstadkomma något i offensiv väg på Grimsta IP.

Att båda lagen hamnar i målprotokollet ser vi som högst troligt. Därför synar vi också BLGM – Ja, till fina 1,76 x insatsen hos spelbolaget BetHard!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Hos Betser får du 100 kr – utan omsättningskrav!

Gå med Betser och lås upp en riktigt härlig välkomstbonus – 100 SEK helt omsättningsfritt!
Gå med Betser här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,76
Bolag: BetHard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll