speltips_skribent

Speltips 16/4 Halmstads BK – Norrby IF: Vi väljer sida!

Halmstads BK har endast ett fokus i Superettan 2018 – att nå Allsvenskan så fort som möjligt, och kontraktet ska gärna redan vara säkrat i slutet på oktober månad.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Halmstads BK har under de senaste åren ramlat ur Allsvenskan vid ett par tillfällen, men har alltid direkt – under första året – tagit sig tillbaka till det absoluta finrummet. Och vi är inne på att de lyckas med bedriften den här säsongen också!

Halmstad har som bekant endast hunnit spela en match i Superettan 2018, då deras möte mot Helsingborg i den första omgången ställdes in på grund av planens skick på Örjans Vall. Istället tog premiären rum i Degerfors, en match Halmstad vann med 2-1. Det är onekligen är ett bra resultat, med tanke på att årets upplaga av Degerfors ser minst sagt intressant ut.

På måndagen kommer Norrby på besök till Örjans Vall, ett Norrby som inlett säsongen starkt, med en seger och ett oavgjort resultat. I deras debutsäsong (i fjol) noterades man för en fin tionde plats – och det är där någonstans man förväntas hamna i år också. Vi förväntar oss därför ett Norrby, som först och främst fokuserar på försvarsspelet i mötet mot Halmstad. Speciellt med tanke på att man agerar bortalag.

De flesta medierna/experterna som gett ut ett stort Superettan-tips, placerar Halmstad på antingen en andra- eller tredje plats i Superettan 2018, och det är givetvis något som förväntas av dem. De är ett klart bättre fotbollslag än lag som Norrby, Degerfors, Örgryte eller Falkenberg. Därför tror vi starkt på att Halmstad löser tre pinnar i måndagens möte också.

Hemmaplansfördelen väger tungt

Under säsongen 2016 i Superettan, såg Halmstad till att hamna på en tredje plats vilket innebar kvalspel, och i sin tur ett avancemang till Allsvenskan. Och det gjorde man mycket tack vare sitt fina facit på Örjans Vall, och det tror vi blir en röd tråd igenom den här säsongen också. Halmstad kommer att vinna många fotbollsmatcher här, med start från i mötet mot Norrby – högst troligt!

Det är trots allt en hemmapremiär på Örjans Vall, och laget kommer som sagt närmst från en tung seger på bortaplan mot Degerfors. Löser man tre pinnar på måndag, så har man fått den där starten man var ute efter. Och då har resan tillbaka till Allsvenskan tagit en ordentlig fart!

Vi väljer därför sida i där mötet. All respekt för Norrby som tagit fyra poäng på de två inledande matcherna. Men på måndagen höjs onekligen svårighetsgraden ett par snäpp!

Den raka ettan – Halmstad vinnare i matchen – synas till godkända 1,60 x degen hos Interwetten!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Gå med Betway – spelbolaget med det otroliga utbudet!

E-sport, Volleyboll eller Badminton – hos Betway kan du betta på i princip alla sporter! Utöver det får du en 100-procentig välkomstbonus, på upp till 1000 SEK.
Gå med Betway här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,60
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll