speltips_skribent

Speltips 16/4 West Ham – Stoke City: Dödsrycket uteblir!

Stoke City infinner sig sex poäng ifrån trygg mark med fem omgångar kvar att spela – något typ av ryck är onekligen ett måste, men får vi bevittna ett sådant?

Twitter Facebook

Gonzos Quest SV

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Man har i princip under hela säsongen gått och väntat på att Stoke ska komma igång, och hitta formen. Dock har den helt uteblivit, och Stoke infinner sig idag i ett prekärt läge, inför de avslutande omgångarna i Premier League.

Och det ser onekligen ut att bli mörkare i Stoke-lägret. Faktum är att laget inte vunnit en match sedan i januari månad, och är nu inför måndagens fight mot West Ham, uppe i fyra raka förluster i ligaspelet. Det går givetvis att prata om det något tuffa spelschemat, med tanke på att man trots allt ställts mot Tottenham, Arsenal, Everton och Manchester City. Men innan dess tappade man också poäng mot Southampton, Leicester, Bournemouth – och man är nu uppe i totalt nio raka poängtapp.

Det är dessutom relevant att lyfta fram Stokes siffror på bortaplan den här säsongen. Vi kan börja med att konstatera att endast West Bromwich är sämre i dagsläget, de har sju poäng på kontot. Stoke har dock endast åtta – och lägg där till det faktum att de bara gått segrandes ur en match på bortaplan under hela säsongen. 10 av deras 16 bortamatcher har resulterat i en förlust. 

Det är med andra ord inte alls mycket som talar för att Stoke lyckas studsa tillbaka här. Visst är motivationsfaktorn applicerbar – och det är onekligen nu en seger måste komma för deras del. Men det är samtidigt ett rent ut sagt uselt Stoke som kommer på besök till London Stadium. Och det är trots allt ett faktum.

Ett steg mot ett nytt säkrat kontrakt

Det råder helt andra omständigheter i West Ham-lägret, trots en svag säsong från deras sida. West Ham infinner sig i nuläget sex poäng ovanför nedflyttningsstrecket, men kan vid seger på måndagen ta ett stort kliv mot ett säkrat kontrakt i Premier League. Vinner man det här mötet, är man i princip klara – för vi har onekligen svårt att se att man ska tappa ett 9 poängs försprång, när det då endast återstår fem omgångar att spela för.

Hemmalagets formkurva pekar åtminstone uppåt idag. Vi kan konstatera att West Ham plockat fyra poäng i sina två senaste matcher i Premier League. Först besegrade man Southampton med imponerande 3-0, och följde i sin tur upp det resultatet genom att spela oavgjort mot Chelsea på Stamford Bridge. De två resultaten bidrar högst troligt med ny energi till laget, och därför säger känslan att West Ham ligger betydligt närmre tre poäng i det här mötet.

Känslan säger dessutom att West Ham kommer att gå all in för de tre poängen. De har ett någorlunda tufft spelschema här på slutet. Därför vill de säkerligen säkra en trea, mot en så pass svag motståndare.

Därför väljer vi att syna en West Ham-seger, och klickar alltså in den raka ettan till mycket fina 2,02 x insatsen hos spelbolaget CasiniaBet!

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS CASINIABET – FÅ 2100 KR I BONUS!

Sveriges bästa välkomstbonus: 3000 kr

Speljätten ComeOn bjuder alla nya kunder på en 100-procentig välkomstbonus – upp till 3000 kr! Sveriges mest lönsamma sportbonus!
Gå med ComeOn här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,02
Bolag: CasiniaBet (2100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll