speltips_skribent

Speltips 15/5 Landskrona – Helsingborg: Andra raka segern?

Helsingborg har spelat två möten färre än sina motståndare, men placerar sig – trots detta – på en fjärde plats i Superettan! Vinner igen på tisdagen?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Helsingborg har förvisso tappat poäng i två av sina fem inledande fighter i Superettan 2018, men det går inte att blunda för det faktum att de är steget större än samtliga motståndare i serien. Vi är helt övertygade om att Helsingborg vinner Superettan 2018, och även ifall spelet möjligtvis hackar en aning på vägen – så kommer man – i slutändan – med största sannolikhet att spela Allsvensk-fotboll 2019!

Helsingborg kommer nu närmst från en seger mot en annan förhandsfavorit, i GAIS. Slutresultatet i det mötet skrevs till slut till 2-1 på Olympia – och tre viktiga poäng kunde bärgas hem för hemmalagets del. En annan viktig detalj var det faktum att Mamudu Moro noterades för två mål. Nyförvärvet som närmst kommer från spel i Mjällby har nu noterats för tre baljor så här långt in på säsongen – och fler lär det bli!

Det är mycket optimism som råder i Helsingborgs-lägret, och därför anser vi de ha goda möjligheter till att noteras för en seger på tisdagen. Speciellt när just Landskrona står för motståndet – ett Landskorna som högst troligt blir kvar i den nedre delen av tabellhalvan när vi sammanfattar säsongen 2018.

Landskrona infinner sig på en elfte plats i tabellen, med sju poäng på kontot – efter sex spelade matcher. De är som bekant nykomlingar den här säsongen, och därför får deras säsongsinledning anses vara klart godkänd. De är onekligen en klassisk klubb, men högst troligt kommer klubben att slåss för sin överlevnad i Superettan den här säsongen. Det finns möjligtvis ett par sämre gäng, men känslan säger fortsatt att Landskrona kommer att vara involverade i det nedre skiftet av tabellhalvan!

Klar favorit!

Jämför vi de båda trupperna, så är skillnaden total trots allt. I våra ögon är som sagt Helsingborg det bästa laget i serien – och får de spelet att fungera här framöver, så lär det bli tydligt att är steget större. Därför ska de besegra Landskrona i tisdagens möte – trots spel på bortaplan.

Spelvärdet ligger onekligen på bortalaget, då en Helsingborg-seger betalar runt dubbla degen. Och när just Helsingborg ställs mot något sämre motstånd, så måste oddset – i våra ögon – testas! Speciellt, när det är ett sådant här odds. Allt annat innebär tjänstefel med tanke på klasskillnaden.

Lyckas Helsingborg plocka fram 90% av insatsen från deras möte mot IK Frej så kommer de att besegra Landskrona. Det är ett scenario vi starkt tror på! Vi synar därför 1×2-marknaden!

Den raka tvåan betalar exakt dubbla degen hos spelbolaget Interwetten! Just där synar vi också vårt spel! stort lycka till vid rygg.

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – FÅ 1000 KR I BONUS!

Ny sportbonus hos LeoVegas – 200% upp till 2000 SEK

LeoVegas har uppgraderat sin sportbonus! Just nu får du en 200-procentig bonus, upp till 2000 kr på din första insättning hos Sportsbookien. Exempel: Sätt in 1000 kr – få 3000 kr att spela för!
Gå med LeoVegas här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,00
Bolag: Interwetten (1000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll