speltips_skribent

Speltips 16/5 Rosenborg – Lillestrøm: Klar favorit!

Rosenborg infinner sig överraskande nog hela sju poäng bakom ligaettan Brann. Dock kommer avståndet – högst troligt – krympa ju längre in på säsongen vi kommer!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

De regerande mästarna Rosenborg har inlett säsongen på ett helt klart godkänt vis. Det har förvisso blivit fyra poängtapp, nio omgångar in i seriespelet, och de placerar sig som sagt sju poäng bakom ligaettan Brann. Men det är snarare så att Brann ska lyftas fram här. Deras prestation så här långt har minst sagt varit outstanding, då de endast noterats för ett poängtapp på nio spelade matcher.

Den norska ligan handlar dock i stort sett endast om just Rosenborg. De är Norges stolthet, och är landets helt klart bästa fotbollslag. De har även vunnit den norska ligan tre år i rad, och högst troligt blir det ett fjärde 2018 – trots Branns fina säsongsinledning!

Lillestrøm infinner sig på en elfte plats i tabellen i nuläget, och laget kommer högst troligt att placera sig någonstans runt den positionen när vi sammanfattar säsongen 2018. De har trots allt slutat på en tolfte plats i tabellen, i två raka säsonger – och det är givetvis en indikation på att man inte tillhör kategorin, de bästa lagen i Norge. Gapet är som bekant redan stort mellan Rosenborg, och resterande klubbar i den norska ligan.

Inför onsdagens möte mot Lillestrøm så är givetvis hemmalaget stora favoriter. En Rosenborg-seger betalar runt 1,50 x slanten, vilket onekligen bekräftar favoritskapet. Vi utgår därför från att Lillestrøm endast kommer att fokusera på försvarsspelet i det här mötet, då de helt klart är ett betydligt sämre fotbollslag. Det tror vi öppnar upp för ett stort spelövertag för Rosenborg.

Trygg seger!

Rosenborg inledde onekligen säsongen trögt, och tappade alltså poäng i de tre inledande matcherna. Men det är andra puckar som gäller nu, och vi kan konstatera att deras form ser mycket bra ut i nuläget. Rosenborg har vunnit fem av sina sex senaste matcher i ligaspelet, och alltså plockat 16, av 18 möjliga poäng.

De regerande mästarna verkar bevisligen lagt den usla starten bakom sig, och vi har därför svårt att se att Lillestrøm ska kunna hota storklubben i det här mötet. Allt tyder på att det blir en ensidig historia på onsdagskvällen!

Var finner man då spelvärdet i det här mötet? Vi har åtminstone hittat en marknad som lockar – HT/FT-marknaden! Att Rosenborg leder i halvtid, och sedan vinner matchen betalar alltså över dubbla degen. Då kan vi samtidigt lyfta fram det faktum att Rosenborg alltså har ett målsnitt som landar på över två baljor per spelad match, här på hemmaplan! Lillestrøm är samtidigt det laget som släppt in flest mål på bortaplan – 11 stycken! Därför tror vi möjligheten är stor till att Rosenborg redan lyckas ta ledningen i den första halvleken – och sedan också vinner mötet!

1/1 synas därför till mycket fina 2,10 x insatsen hos spelbolaget Coolbet. Missa inte deras välkomstbonus här nedanför, ↓

”oddsbonus”  RYGGA DITT SPEL HOS COOLBET – FÅ 1000 SEK I BONUS!

Betta hos Betsafe – få en boostad välkomstbonus!

Betsafe erbjuder alla nya kunder i Sverige en 100-procentig välkomstbonus – upp till 2000 SEK!
Gå med Betsafe här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 2,10
Bolag: Coolbet (1000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll