speltips_skribent

Speltips 15/5 Aston Villa – Middlesbrough: De vinner – igen!

Aston Villa har onekligen skaffat sig ett fint utgångsläge inför tisdagens retur på Villa Park! Blir avancemanget till nästa runda ett faktum efter 90 spelade?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Aston Villa besegrade alltså Middlesbrough med solida 1-0 på Riverside Stadium – och det mesta tyder i nuläget på att de löser ett avancemang till nästa runda. Aston Villa är trots allt som starkast här på Villa Park, något som onekligen bekräftades under våren när laget endast noterades för ynka tre poängtapp på Villa Park.

Middlesbrough var möjligtvis det bättre laget i möte nummer ett, men styrkan ligger onekligen i att vinna – trots att motståndaren är bättre. Känslan har varit den att sedan Aston Villa vann sju raka fighter i ligaspelet i januari, februari månad så har det i princip stått mellan de och Fulham – åtminstone i våra ögon. De två klubbarna har onekligen sett mest spännande ut, bortsett från Wolves och möjligtvis Cardiff, som trots allt löste ett direktavancemang till Premier League.

Därför anser vi Aston Villa ha väldigt goda möjligheter till att segra på tisdag. Middlesbrough behöver onekligen gå framåt i det här mötet, och det faktum kan så småningom straffa dem. Aston Villa är tillräckligt bra för att kunna utnyttja det faktum.

Middlesbrough har dessutom endast lyckats vinna 8 av 23 fighter på bortaplan den här säsongen. Faktum är att lagen i Championship tenderar att uppleva stora svårigheter med just spel på bortaplan – och det talar bara ännu mer för att Aston Villa löser en seger!

Starkt hemmalag!

Om Middlesbrough upplevt problem på resande fot, så kan vi samtidigt konstatera att Aston Villa vart mycket solida på Villa Park. De förlorar sällan här, mer exakt så har de endast noterats för två nederlag på Villa Park sedan säsongens början – endast Wolves och Fulham har samma siffra.

Vi tittar med andra ord på ett mycket starkt hemmagäng, och med tanke på att spelbolagen betalar mer än dubbla degen för en hemmaseger – så är det onekligen där vi finner spelvärdet!

Middlesbrough är inte direkt ett mediokert gäng, men med tanke på Aston Villas utgångsläge, så har vi svårt att se att de ska kunna vända på det här. Vi har svårt att se att ett så pass rutinerat gäng som Aston Villa, ska kunna slarva bort den här möjligheten. Detta resultatet ska de bara kunna utnyttja!

Vi testar därför en slant på den raka ettan, till mycket fina 2,20 x insatsen hos spelbolaget CasiniaBet! Stort lycka till vid rygg!

”oddsbonus” RYGGA DITT SPEL HOS CASINIABET – FÅ 2100 KR I BONUS!

Nyetablerad Sportsbook gör entré i Sverige – 2 100 kr i välkomstbonus!

Malina Sports tar sig an den svenska marknaden med besked! Just nu får nya kunder en 100-procentig välkomstbonus – upp till otroliga 2 100 kr!
Gå med Malina Sports.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,20
Bolag: CasiniaBet (2100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll