speltips_skribent

Speltips 14/1 Real Sociedad – Barcelona: Skrällchans?

Speltips och odds inför söndagens fight mellan Real Sociedad och Barcelona hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com. Välkomna in.

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Real Sociedad och Barcelona har genom åren bjudit på ett flertal underhållande fighter. Faktum är att Barcelona haft det oerhört jobbigt borta i Baskien och enbart lyckats besegra Real Sociedad där en gång under de senaste åtta åren. Historien spelar med andra ord en central roll när de här två klubbarna drabbar samman.

Real Sociedad har dock haft det jobbigt i inledningen på den aktuella säsongen. Vi hittar de först på en trettonde plats i tabellen, men fortsatt, enbart fem poäng bakom Villarreal – som infinner sig på den sista Europa-platsen. Motivation bör det därför inte vara några som helst problem att finna inför söndagens fight, när Barcelona kommer på besök.

Skadeläget ser dessutom bra ut i hemmalägret. Real Sociedad saknar fortsatt Agirretxe, som varit borta sedan i oktober. På skadelistan hittar vi även Januzaj, Martinez och Alberto de la Bella – även de har varit borta sedan tidigare.

Formen ser en aning svag ut under den senaste perioden, men vi är inne på att omständigheterna eliminerar de faktorer som vanligtvis spelar en stor roll huruvida utfallet blir. Det här är en mycket speciell match för Real Sociedad, en match de tenderar att höja sig minst två nivåer i – oavsett formläge.

Knepig uppgift för Barcelona

Barcelona behöver egentligen ingen närmre presentation, utan vinner i princip match efter match. Senast hemmaslog man Celta Vigo i den spanska cupen, med hela 5-0 – i en match man redan i halvtid ledde med 4-0. Även i ligaspelet fortsätter segrarna att trilla in, och vi kan konstatera att Barcelona enbart tappat poäng i tre av arton matcher den här säsongen. På söndag jagar man sin femte raka seger.

Som ni förstår talar det mesta för en bortaseger i den här fighten. Skadeläger ser även det bra ut i Barcelona-lägret, då man enbart har Umtiti, Alcacer och Coutinho borta på grund av skador. Semedo är avstängd och missar också mötet.

Real Sociedad har onekligen en intressant offensiv, och den offensiven kommer högst troligt att genomföra en fin insats under söndagen. Försvarsspelet har sett en aning svagt ut, och behöver steppa upp om det ska bli några poäng här – och vi är inne på att man lyckas med den bedriften.

Vårt speltips blir därför, Real Sociedad (+1,25 asian handicap) till fina 1,91 x slanten. Som vi tidigare var inne på, tenderar Sociedad att höja sig i just det här mötet – och vi väljer att lita på historien. Asian-linan innebär att det blir halvvinst på spelet vid en uddamålssförlust för Real Sociedad.

Rygga ditt spel hos 10Bet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Coolbet ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (+1,25 asian handicap)
Odds: 1,91
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll