speltips_skribent

Speltips 13/1 Tottenham – Everton: Vi väljer sida

Speltips till lördagens fight mellan Tottenham och Everton hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com.

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Bortsett från mötet mot West Ham senast, där Tottenham enbart fick med sig ett oavgjort resultat, har formen varit god. Inför Londonderbyt hade Tottenham vunnit fem av sina sex senaste matcher, där en viss Kane imponerat stort.

Nu är fallet sådant att Kane dessutom enbart behöver göra ett mål på lördag, för att tangera Sheringhams målrekord i Tottenham-tröjan. Den forna Tottenham-spelaren stänkte dit 97 mål för Londonklubben, och Harry Kane står inför lördagens fight, på 96. Förvänta er därför en glödhet Harry Kane, som säkerligen blir extra motiverad till att slå rekordet på Wembley, inför de egna supportrarna.

Vi hittar Tottenham på en femte plats i tabellen, tre poäng bakom fjärde platsen Liverpool. Resultatet i Premier League har möjligtvis inte varit vad man förväntat sig. Faktum är att man höjdes till skyarna inför säsongen, men även när man besegrade Real Madrid i CL-gruppspelet. Sedan har man misslyckats med att leva upp till förväntningarna, och en del skadeproblem må vara en anledning till det, men man har samtidigt vid vissa skeden sett en aning oinspirerade ut.

Everton är också ett lag som blandat och gett väldigt mycket, speciellt under den senaste perioden. I början på säsongen var man urusla, vilket också ledde till att Ronald Koeman fick sparken. Sam Allardyce kallades in istället, och fick fin utdelning direkt. Men skeppet har tappat mycket fart under de senaste veckorna, och faktum är att man tappat poäng i fyra raka matcher nu. Vi är därför inne på att Tottenham blir steget för stora i den här fighten.

Vi testar asianmarknaden

Everton har misslyckats med att besegra Manchester United, Bournemouth, West Bromwich och Chelsea i de fyra senaste omgångarna. Givetvis räknar man inte med att de slår, varken United eller Chelsea men åtminstone West Bromwich och Bournemouth. Oavsett kvarstår faktum att man nu är uppe i fyra raka matcher utan att noteras för en seger, och med tanke på Tottenhams fina form, så lutar det helt klart åt en hemmaseger.

Tottenham tenderar att sätta allra högsta fart direkt, speciellt i de skedena då formen lutar åt den positiva sidan. När Tottenham var som allra bäst, spelade de en helt fantastisk fotboll, och man börjar onekligen närma sig den formen.

Sedan finns givetvis en intressant aspekt i Harry Kane, och huruvida han slår rekordet eller inte. En sak är säker, han kommer göra allt för att lyckas med bedriften.

Tottenham har gjort tolv mål på sina tre senaste matcher på Wembley. Därför testar vi en slant på Tottenham (-1,5 asian handicap) till fina 1,86 x slanten, hos spelbolaget 10Bet.

Rygga ditt spel hos 10Bet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Coolbet ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll