speltips_skribent

Speltips 13/1 Real Madrid – Villarreal: Ett defensivt bortalag

Real Madrid har onekligen visat upp en svag form under hela den här säsongen. Är det något Villarreal kan utnyttja på lördagen?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Real Madrid fick enbart med sig ett 2-2-resultat från mötet mot Numancia i veckan. Den matchen spelades dessutom på Santiago Bernabeu och även om avancemanget i princip va säkrat på förhand, är det under all kritik att spela oavgjort på hemmaplan, mot ett Segunda Division-motstånd.

Det har därför riktats mycket kritik mot Zinedine Zidane under den senaste perioden. Spansk media skriver att fransmannen tappat omklädningsrummet, och fortsätter de svaga resultaten att målas upp, så kan Zidane mycket väl sparkas – redan under den aktuella säsongen.

Real Madrid är därför i stort behov av en trepoängare i lördagens fight mot Villarreal. Alla andra scenarion innebär ett underkänt betyg, och det ska onekligen bli intressant att bevittna de vita marängarna med kniven mot strupen. Faktum är att man redan placerar sig 16 poäng bakom antagonisten Barcelona, och därför vore det förödande att tappa ytterligare mark på lördag.

Positivt för Real Madrids del är det faktum att skadeläget ser ljust ut. Ramos, Carvajal och Benzema är de enda med på skadelistan – i jämförelse med hur det såg ut i början på säsongen, är det onekligen en positiv nyhet. Det finns åtminstone gott om ersättare till Benzema, som underpresterat kraftigt under den senaste perioden. Ramos ledarskap blir onekligen svårt att ersätta, men Nacho är inte alls någon medioker lirare, snarare tvärtom. Han har bevisat att han håller på den högsta nivån.

Inget målkalas?

Villarreal kommer till Santiago Bernabeu med två segrar och ett oavgjort resultat på de tre senaste omgångarna. Senast fick man dock bara med sig 1-1 mot Deportivo La Coruna på hemmaplan. Det var onekligen tydligt att Bakambu saknades i den fighten. Bakambu, som var lagets främsta målskytt den här säsongen, kritade i dagarna på för Beijing Guoan i Kina. 

Villarreal lär försöka minimera riskerna så gott det går här på Santiago Bernabeu. Man är väl medvetna om att Real Madrid haft stora problem i den sista tredjedelen, och har försvarsspelet en bra dag på jobbet, så kan man mycket väl hålla siffrorna nere – och på så vis plocka poäng. Man har dessutom enbart släppt in ett mål på de tre senaste matcherna i ligaspelet, och bland annat ställs mot Valencia och Celta Vigo på bortaplan.

Vi tror därför inte på något målkalas här, snarare tvärtom. Real Madrid har varit iskalla framför mål, bortsett från hemmamötet mot Sevilla, då man stänkte dit fem baljor på en halvlek. Värt att lyfta fram är det faktum att Sevilla föll ihop totalt i den matchen. Det var därför snarare dåligt av Sevilla, än bra av Real Madrid.

Vi testar därför en slant på under 3,75 mål i matchen – till fina 2,02 x slanten hos 888sport! Blir det fyra mål i matchen, betalas halva insatsen tillbaka.

Få 1000kr i välkomstbonus av 888sport här!  ”betting-link”

Hämta en 125-procentig välkomstbonus hos BetHard

Hos BetHard får du höga odds, stort spelutbud och en av marknadens bästa välkomstbonusar!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 3,75 mål i matchen
Odds: 2,02
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll