speltips_skribent

Speltips 13/1 Eibar – Atletico Madrid: Vi synar en vinnare

Intressant batalj på Ipurua Municipal Stadium under lördagen när Atletico Madrid kommer på besök. Löser Madrid-laget en trepoängare?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Det är onekligen så att Eibar är ett av La Liga:s största utropstecken – den här säsongen också. Man imponerade stort redan under fjolårets säsong, när man till slut hamnade på en tionde plats i tabellen. Det må låta som en medioker prestation, men värt att lyfta fram i samband med Eibar, är det faktum att föreningen Eibar, inte alls är i samma storlek som de andra klubbarna i Spaniens högstaliga. Det faktum att deras arena enbart tar cirka 7000 personer, är bara det en intressant notis.

Inför omgång 19 hittar vi Eibar på en fin sjunde plats, ett poäng bakom Villarreal – och i sin tur ett poäng bakom en Europa-plats. Formen är dessutom strålande, och vi kan konstatera att Eibar plockat 19 poäng av 21 möjliga, under de sju senaste omgångarna. Nu höjs dock svårighetsgraden avsevärt mycket, när Atletico Madrid kommer på besök.

Atletico Madrid har efter en svag inledning på säsongen börjat hitta rätt igen. Bortsett från mötet mot Espanyol inför juluppehållet, är man fortsatt obesegrade i ligaspelet, och senast fick man dessutom återvända till vinnarspåret igen, när man besegrade Getafe med komfortabla 2-0.

Som bekant är Diego Costa tillbaka i klubben. Han missar dock lördagens fight på grund av det röda kortet han åkte på i samband med målfirandet mot Getafe – lite typiskt Costa trots allt. Han återvänder, han gör mål i debuten och drar sedan på sig ett rött kort.

Jämn kamp men…

Allt respekt för Eibars senaste resultat i ligaspelet, men vi vill fortsatt lyfta fram det faktum att man haft ett oerhört generöst spelschema under den perioden. Det är fortsatt väldigt imponerande att vinna sex av sina sju senaste matcher, men på lördagen höjs svårighetsgraden avsevärt mycket.

Eibar har spelat mot Real Betis, Alaves, Espanyol, Getafe, Valencia, Girona och Las Palmas. Vi anser Atletico Madrid vara några nivåer bättre än samtliga nämnda lag. Valencia fick en grym start på säsongen, men har haft det riktigt tufft under de senaste veckorna, då man enbart lyckats vinna två av sina sex senaste matcher.

Vi är helt övertygade om att Eibar inte gör bort sig i det här mötet, men vi gör den bedömningen att deras vinnarkoncept inte kommer att fungera mot Madrid-laget. Eibar försvarar sig mycket bra, och är ett oerhört kompakt lag – Atletico Madrid är precis samma sak, fast bättre. Därför väljer vi deras sida.

Vi synar den raka tvåan till exakt dubbla degen – Betfinal är platsen. Stort lycka till vid rygg.

Hämta hem Betfinals välkomstbonus; 1000kr!  ”betting-link”

ComeOn bjuder nya kunder på en Premier League-halsduk!

Gör en insättning på 100 KR, och få 500 KR att spela för + en valfri Premier League-halsduk!
Hämta din halsduk + din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,00
Bolag: Betfinal (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll