speltips_skribent

Speltips 13/1 Deportivo – Valencia: Noteras för en ny trepoängare?

Verkligheten har hunnit ikapp Valencia, som onekligen tappat fart under de senaste veckorna – bör dock ha goda segerchanser på lördag.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Valencia överraskade nog de flesta genom sina starka öppning av säsongen 17/18. Efter 13 omgångar, och bland annat spel mot Real Madrid och Barcelona, var man fortsatt obesegrade i ligaspelet. Väl framme i den fjortonde omgången noterades man för årets första förlust, mot Getafe på bortaplan. Man lyckades studsa tillbaka i omgången efter, men föll sedan igen i nästkommande omgång mot Eibar.

Känslan kring Valencia är dock fortsatt positiv. De placerar sig trots allt före Real Madrid i tabellen, och enbart två poäng bakom Atletico Madrid. Man har dessutom två raka segrar i bagaget inför mötet mot Deportivo på lördagen.

Vi är därför inne på att Valencia har goda segerchanser i mötet mot Deportivo. Vi är väl medvetna om deras höjd, och det handlar om att ha skallen på rätt plats. Känslan säger att de har det efter storsegern mot Las Palmas senast, då de plockade fram hela sitt register och påminde om det Valencia vi fick bevittna i början på säsongen. Las Palmas besegrades med hela 4-0, vilken innebär att Valencia kommer att spela kvartsfinal i Copa del Rey.

Deportivo är ingen enkel motståndare, absolut inte. Vi förväntar oss heller inte någon komfortabel trepoängare från Valencias sida, men faktum kvarstår, det ska skilja ett par nivåer. Får Valencia till sin offensiv, då kommer de att vinna det här mötet.

Mycket fint odds på Valencia

Deportivo La Coruna har under sina senaste säsonger i den högsta ligan kämpat för sin överlevnad. Det är en evig fight om att hålla sig kvar – säsong in och ut. Årets upplaga av La Liga skiljer sig inte från andra på något sätt, utan vi hittar Deportivo, först på en 17: plats i tabellen – en plats ovanför nedflyttningsstrecket. Alaves har dessutom vaknat till liv efter en usel start på säsongen, och placerar sig enbart ett poäng bakom Deportivo.

Det bekräftar onekligen att Deportivo har svårt att hitta tillbaka till den positionen man hade under början på 2000-talet. Då var man en klubb som slogs i toppen av tabellen. Dock är man långt ifrån en sådan position, och Valencia är samtidigt helt klart på väg tillbaka till den absoluta toppformen igen.

Kondogbia och Pereira missar lördagens fight på grund av en avstängning. Sedan tidigare är även Soler skadad, men resterande spelare finns tillgängliga för spel. Kondogbia lär saknas i en sådan här kamp, men vi är inne på att Valencia löser tre pinnar – trots detta!

Vi klickar in den raka tvåan hos spelbolaget Betfair, till grymma 2,37 x slanten!

Rygga ditt spel hos Betfair – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Boostad oddsbonus hos Betsafe: 2000kr

Betsafe bjuder alla nya kunder på en förhöjd oddsbonus. Istället för 1000kr, får nya kunder nu hela 2000kr i välkomstbonus.
Gå med Betsafe.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,37
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll