speltips_skribent

Speltips 12/1 Bayer Leverkusen – Bayer Munchen: Fortsatt obesegrade

Speltips till fredagens toppfight i Bundesliga mellan Bayer Leverkusen och Bayer Munchen hittar ni hos oss på Tipsmedoss.com.

Twitter Facebook

comeon-oddsbonus

Snabblänkar: Oddsbonusar | Casinobonusar

Fredagen bjuder onekligen till när Bayer Leverkusen drabbar samman mot den självklara ligaettan Bayern Munchen. Hemmalaget är fortsatt obesegrade här på Bayarena, och hittas på en fin fjärde plats i tabellen. I jämförelse med deras prestation under fjolårets säsong, är det uppenbart att man tagit ett stort steg i rätt riktning den här säsongen.

Bayer Leverkusen är möjligtvis inte samma klubb som man var i början på 2000-talet, men faktum är att det fortsatt finns en unik rivalitet mellan dem och Bayern Munchen. Vi kan därför förvänta oss en trevlig inramning här, och i sin tur också ett viltkämpande hemmalag, som kommer att göra allt för att få med sig minst en poäng här.

Bayer Leverkusen kommer med största sannolikhet att först och främst fokusera på defensiven. Allt annat vore en skräll, med tanke på att Bayern Munchen finns på andra sidan utav planhalvan. Det är heller ingen helt dum idé, med tanke på att man enbart släppt in åtta mål på hemmaplan. Därför bör man kunna stå upp bra här på fredagen.

De båda lagen kommer dessutom närmst från ett juluppehåll, vilket kan innebära att, främst Bayern i detta fallet, möjligtvis kan vara en aning trögstartade. Det gynnar onekligen hemmalaget, som först och främst vill göra det svårt för Bayern-spelarna att komma till avslut.

Underspelet intressant

Som vi tidigare var inne på är Leverkusen fortsatt obesegrade här, och det bidrar givetvis med stort självförtroende när spelarna entrar Bayarena. Formen är även den god, då man inte förlorat en match sedan den 20 september. Sedan dess har man stött på i princip samtliga typer av motstånd, och alltså lyckats undvika en förlust i samtliga matcher.

Bayern Munchen har heller inte direkt öst in mål på bortaplan under den här säsongen. De har ett snitt på 1,55 mål/match på resande fot. Nu höjs dessutom svårighetsgraden, och vi är därför inne på att Bayern kan uppelva en del problem i den sista tredjedelen.

Vi har därför valt att titta närmre på underspelet, och mer exakt; under 3,5 mål i matchen. Blickar vi tillbaka på historien, kan vi konstatera att spelet suttit i 13 av de 14 senaste mötena. Med andra ord, en stor majoritet av matcherna.

Vi synar därför spelet till godkända 1,62 x insatsen, vilket vi gör hos spelbolaget 10Bet.

Rygga ditt spel hos 10Bet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Coolbet ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål i matchen
Odds: 1,62
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll