speltips_skribent

Dagens kupong 11/10: UEFA Nations League och en träningslandskamp i fokus

Vi formar en trippel med hjälp av två möten i UEFA Nations League samt träningslandskampen mellan Frankrike och Island. Häng på!

Stor bonusguide: Hämta en odds bonus från vår topplista. Vi listar marknadens bästa oddsbonusar i oktober månad! Hela listan finner ni här.

Twitter Facebook

Israel – Skottland, 20:45: X2 (1,41x)

Israel förlorade sin öppningsmatch i UEFA Nations League mot Albanien med 1-0, och fyra dagar senare föll man i en träningslandskamp mot Nordirland med hela 3-0. Det är alltså deras två senaste resultat, som ägde rum i september månad. På torsdag tror vi därför Israel får uppleva problem igen, då vi anser Skottland, åtminstone vara starkare än Albanien.

Tittar vi närmre på FIFA:s ranking, så kan vi konstatera att Skottland är rankade på en 39:e plats, samtidigt som Israel hittas först på en 94:e, det säger någonting om dessa landslags resultat under den senaste perioden. Skottland inledde dessutom gruppspelet genom att besegra Albanien med solida 2-0 på hemmaplan, och därför bör de ha goda chanser till att, åtminstone få med sig ett oavgjort resultat ifrån Israel. Dubbelchansen känns därför riktigt bra här.

Kosovo – Malta, 20:45: Kosovo – över 1,5 mål (1,40x)

D-divisionen, och grupp 3 i fokus, när Kosovo och Malta drabbar samman på torsdag. Det är möjligtvis inte den sexigaste gruppen, men det finns fortsatt fint spelvärde i de här divisionerna. Malta tillhör som bekant bottenskiktet i Europa, och deras förlust i öppningsmatchen mot Färöarna bekräftar onekligen detta. Malta föll alltså mot Färöarna med 3-1, och släpper man inte tre mål mot ett så pass svagt motstånd, så ska man inte ha en möjlighet till att plocka poäng mot Kosovo på bortaplan.

Kosovo är förvisso ett väldigt nytt landslag, och kommer dessutom närmst från ett VM-kval där man endast lyckades samla på sig ett ynka poäng. Men, vi är samtidigt övertygade om att detta landslaget kommer att höja sig framöver, de behöver bara lite mer tid. Tittar vi tillbaka på deras senaste träningslandskamper, så kan vi konstatera att de besegrat motstånd som Lettland och Albanien. De kommer dessutom närmst från en 2-0-seger över Färöarna i UEFA Nations League – och är i våra ögon bäst i den här gruppen. Därför tror vi de lyckas med bedriften att göra två mål mot ett mycket svagt Malta.

Frankrike – Island, 21:00: 1 (-1,5 asian handicap) (1,55x)

Världsmästarna Frankrike tar sig an Island i Guingamp på torsdagskvällen, och den här fighten kan väl bara sluta på ett sätt? Erik Hamrén tog som bekant över Island för ett par månader sedan, och förlorade i sin debut mot Schweiz med hela 6-0. Sedan kom Belgien förbi Island och besegrade önationen med 3-0. Och det är just de två resultaten Island har med sig inför torsdagens möte.

Vi har därför väldigt svårt att se att Island, med Hamrén vid rodret, ska kunna störa Frankrike i Guingamp. Det ska helt enkelt inte vara möjligt, även fastän detta är en träningslandskamp. Frankrike har en så pass stark trupp, och oavsett hur Deschamps väljer att forma sin elva, så ska Frankrike bara vinna. Laget består trots allt av lirare som Mbappe, Griezmann, Kante, Varane, Lemar m.m. En tvåmålsseger, minst, är därför att vänta!

Dagens kupong:

Att Skottland undviker en förlust, Kosovo att hamna i målprotokollet vid två tillfällen, samtidigt som Frankrike besegrar Island med två mål eller fler, känns som tre givna utfall. Trippeln känns åtminstone väldigt bra på förhand. Vi klickar in de här spelen till finfina 3,06 x insatsen hos Redbet! Missa nu inte Redbets välkomstbonus, de bjuder på två gratisspel, till ett värde av 400 kr. Länken har ni precis nedanför.

 RYGGA TRIPPELN HOS REDBET – FÅ 400 KR I FREE-BETS!

Dubbla 1000 kr till 2000 – hos 888sport

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr. Det får ni hos 888sport, via länken nedanför.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Trippel
Odds: 3,06
Bolag: Redbet (400 kr free-bet)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming