speltips_skribent

Speltips Polen – Portugal 11/10: Jämn drabbning att vänta?

Ett revanschsuget Polen, från förlusten i EM 2016, tar sig an Portugal på Stadion Śląski i Chorzów.

Twitter Facebook

Polen och Portugal ställdes mot varandra i en kvartsfinal i EM 2016, och som bekant gick Portugal vidare från den fighten efter straffläggning, och sedan dess har polackerna sett fram emot att få ställas mot Portugal igen. Och nu är äntligen dagen framme, och räkna därför med att bevittna ett oerhört revanschsuget hemmalag i det här mötet.

Det är alltså A-divisionen, och grupp 3 som står för underhållningen här. Polen, Portugal och Italien är de tre lagen som gör upp om en förstaplats i den här gruppen. Portugal har endast en match i bagaget, en 1-0-seger över Italien, Polen har också de bara en match, ett oavgjort resultat mot Italien, vilket innebär att Italien endast har ett poäng efter två spelade möten.

I skrivande stund är därför Portugal favoriter till att vinna gruppen, men det återstår samtidigt ett par omgångar att spela för, och givetvis är det för tidigt att dra slutsatser efter en, två omgångar.

Polen har som bekant ett oerhört svagt VM i bagaget med sig till UEFA Nations League, men man ska samtidigt inte dra några slutsatser från det mästerskapet. Polen är betydligt bättre än så, och det fick vi dessutom bevittna i mötet mot Italien senast. Donnarumma blev matchens bästa spelare i det mötet av en anledning. Därför tror vi helt klart Polen kan störa Portugal, men på frågan om det räcker till en seger, svarar vi nej.

Vi höjer svårighetsgraden

Polen fick som bekant med sig ett oavgjort resultat mot Italien, samtidigt som mötet mellan Portugal och Italien var väldigt jämnt. Naturliga utfall, helt klart. Portugal och Italien är inte direkt lika bra som Frankrike och exempelvis Frankrike, och därför är vi övertygade om att vi får bevittna ytterligare en väldigt jämn kamp på torsdag.

Hade Portugal haft med sig Cristiano Ronaldo här, samt spelat på hemmaplan, så hade vi ryggat en portugisisk seger, men nu råder det hela andra förutsättningar. Mötet går av stapeln i södra Polen, utan en Ronaldo på banan.

Vi finner därför det mittersta tecknet på 1X2-marknaden som väldigt intressant inför det här mötet. Det luktar oavgjort på mils avstånd – alltså upprepas resultatet från EM 2016!

Det raka krysset synas till höga 3,00 x insatsen hos Malina Sports!

 RYGGA DITT SPEL HOS MALINA SPORTS – FÅ 2100 KR I BONUS!

Dubbla 1000 kr till 2000 – hos 888sport

En 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000 kr. Det får ni hos 888sport, via länken nedanför.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort
Odds: 3,00
Bolag: Malina Sports (2100 kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming