speltips_skribent

Speltips 13/10 San Jose Sharks – Buffalo Sabres: Speltips till 1,85x!

Vi plockar fram ett speltips till 1,85x i NHL-mötet mellan San Jose Sharks och Buffalo Sabres.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Lyckas San Jose Sharks placera sig i vinnarspåret för första gången för den här säsongen? Man har alltså inlett NHL-säsongen med två raka förluster – mot Flyers och Kings. Mot Kings blev det en 4-1-förlust och mot Flyers en 5-3-förlust.

Vi tror dock inte Sharks är direkt oroliga över de här två resultaten, utan sett till hela säsongen lär man vara med och slåss om en plats till slutspelet. Lyckas bara de yngre förmågorna att ta rätt steg, och i sin tur avlasta de lite äldre lirarna, så ska det trots allt gå bra för den klubben. Man spelade trots allt Stanley Cup-final enbart för två år sedan, och givetvis finns fortsatt mycket av den kvalitén kvar i laget.

Buffalo Sabres har under de senaste åren varit en besvikelse. Det verkar som att man aldrig kommer ta klivet och bli ett NHL-lag som utmanar om en playoff-plats. Förhoppningsvis kan man i framtiden ta det där steget, man har trots allt anställt en ny coach inför säsongen men känslan säger att det kommer dröja något år innan den nya coachen får alla bitar på plats. Det tenderar onekligen att fungera så.

Buffalo Sabres har precis som Sharks förlorat sina inledande matcher. I Sabres fall handlar det om tre kamper, och är det ett resultat som sticker ut en aning är det förlusten mot New Jersey Devils (2-6) på hemmaplan. På förhand kändes det som en fin möjlighet till årets första seger, men det ville sig inte i den kampen heller.

Vi rekar Sharks!

San Jose Sharks två inledande matcher är säkerligen lite av en varningsklocka. Känslan säger därför att man rycker upp sig ordentligt och besegrar ett svagt Buffalo Sabres natten till fredagen – och därmed plockar sin första seger.

Blir det en uppryckning från Sharks sida, talar det mesta för en hemmaseger och vi har väldigt svårt att se att Sharks ska förlora tre raka matcher. Coach Pete DeBoer bör kunna boosta på sina spelare här, och han känner onekligen till lirarna bra med tanke på att han gör sitt tredje raka år i klubben. Vi är som sagt helt övertygade här, och väljer därför sida.

Speltipset plockar vi direkt från 1X2-marknaden. Oddset är alldeles för lågt på Sharks ML – därför finner vi inget spelvärde där. Vi är med andra ord inne på att förlängning inte kommer behövas här på SAP Center at San Jose och synar den raka ettan till godkända 1,85 x insatsen hos spelbolaget med den läckra bonusen – NordicBet. Nya kunder får 250kr i riskfritt spel + 1000kr i oddsbonus hos spelbolaget. Stort lycka till vid rygg!

Syna en Sharks-seger hos NordicBet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Gå med ComeOn – hämta Sveriges tyngsta oddsbonus

Spelbolaget ComeOn bjuder alla nya kunder på en 100-procentig välkomstbonus, upp till 3000kr.
Prova ComeOn här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,85
Bolag: NordicBet (1000kr bonus + 250kr riskfritt)
Spelstopp: 04:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll