speltips_skribent

Speltips 12/10 Valladolid – Alcorcon: Vi rekar hemmalaget!

Speltips och odds inför Segunda Division-mötet mellan Valladolid och Alcorcon hittar ni hos oss. Välkomna in.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Valladolid spelade konstant La Liga-fotboll mellan åren 93/94-03/04. Sedan dess har man åkt upp och ner mellan ligorna, och har under de tio senaste åren varit i La Liga fem av åren. Det är med andra ord en klassisk La Liga-klubb vi har att göra med här, och under varje år man befinner sig i andra ligan – är man också favoriter till att gå upp.

Den här säsongen innebär att man gör sitt fjärde raka år i Segundan. Med tanke på att man missade kvalplatsen till La Liga med en placering förra året, lär man vara extra revanschsugna den här säsongen. Man placerar sig faktiskt i skrivande stund på en sjunde plats, och kan vid seger i den här kampen klättra ett par placeringar i tabellen. Och man bör dessutom ha en fin chans till att vinna på torsdagskvällen.

Alcorcon står för motståndet och är ett betydligt sämre fotbollslag än Valladolid. Tabellen bekräftar onekligen detta, och den gjorde även det förra året. Faktum är att Alcorcon säkrade spel i Segundan i den allra sista omgången, och man var samtidigt beroende av Murcias resultat i en annan match – Murcia föll, och Alcorcon kunde därför säkra kontraktet.

Vi har med andra ord två lag med helt olika målsättningar framför oss. Valladolid är ett etablerat topplag i andraligan, som vill tillbaka till finrummet. Samtidigt som Alcorcon saknar kvalitén för att kunna ta steget – och som med största sannolikhet också är jättenöjda om de lyckas hålla sig kvar i Segundan.

Valladolid vinner

Valladolid har dessutom hemmaplansfördelen i det hör mötet, och här på hemmaplan har man målat upp bra resultat. Förra säsongen var det enbart två lag som vann fler matcher än Valladolid på just hemmaplan – överlägsna Levante och Getafe. Båda klubbarna spelar i La Liga den här säsongen. Valladolid är med andra ord ett bra hemmalag, och siffrorna bekräftar detta även den här säsongen.

Real Valladolid har vunnit tre raka matcher på hemmaplan med resultaten; 2-0, 2-1 & 4-1. Känslan säger att en fjärde raka seger ligger väldigt nära till hands.

Albacete har samtidigt spelat fyra matcher på bortaplan, och förlorat tre av dessa. Ett oavgjort resultat är deras enda poäng på resande fot. Man har samtidigt släppt in hela nio mål, och enbart lyckats mäkta med två. Vi är därför övertygade om att Valladolid besegrar Alcorcon – allt annat vore en skräll i vår mening.

Med tanke på att vi så pass starkt tror på hemmalaget, väljer vi att klicka in de på asianmarknaden. Valladolid (-1 asian handicap) testas till fina 2,23 x insatsen hos spelbolaget Unibet. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Unibet – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Gå med LeoVegas – trippla din första insättning

LeoVegas – som är rankade nummer ett i mobilen – bjuder alla nya kunder på en 200-procentig casinobonus. Trippla uppåt mot 4000kr – till 12 000kr.
Gå med LeoVegas här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2,23
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll