speltips_skribent

Speltips 13/10 Genclerbirligi – Besiktas: Vi väljer sida!

Botten mot toppen när Genclerbirligi och Besiktas drabbar samman på fredagskvällen!

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Det är svårt att inte imponeras av detta Besiktas, som exempelvis gått rent i Champions Leauge-gruppspelet med segrar mot Porto och Leipzig – dessutom med målskillnaden 5-1. Man har dessutom vunnit den turkiska ligan två år i rad och även inlett det här spelåret riktigt starkt. Dock är fallet så att Galatasaray vaknat till liv, och placerar sig nu alltså fem poäng före antagonisten Besiktas.

Besiktas är därför väl medvetna om hur viktigt det är att plocka tre poäng i fredagens möte mot Genclerbirligi. Ett poängtapp kan innebära att Galatasaray placerar sig sju eller åtta poäng före – och det finns inget utrymme för ett sådant scenario.

Vi tror det ska mycket till om Besiktas ska tappa poäng i den här matchen. Man kommer från ett landslagsuppehåll där majoriteten av spelarna fått välförtjänt vila, och Genclerbirligi placerar sig dessutom sist i tabellen – och enbart plockat ynka fyra poäng. Det har blivit fem förluster så här långt på de sju inledande matcherna och det bör därför råda klasskillnad på fredagskvällen.

Besiktas givna målskytt från förra säsongen, Cenk Tosun har inte riktigt fått fart på sin målproduktion i inledningen på säsongen. Det har enbart blivit två baljor i ligaspelet, och en i Champions League så här långt. Förra säsongen agerade han ofta poängvinnare i matcherna som stod och vägde – och hans 18 mål hade en bidragande roll till ligaguldet. Cenk Tosun stänkte dock dit Turkiets båda mål mot Finland i VM-kvalet i måndags och kommer därför stärkt inför fredagens kamp mot Genclerbirligi.

1X2-marknaden synas

Besiktas har annars ett riktigt intressant lag – åtminstone på pappret och det verkar onekligen gett bra utdelning i gruppspelet i Champions League. Fastän det inte riktigt lossnat för Tosun, så har det spridda målskyttet i laget varit ett styrkebesked. Ryan Babel och Talisca har bland annat klivit fram och agerat poängräddare.

Genclerbirligi har hittills släppt in mer än två/match och vi är därför övertygade om man släpper in ytterligare baljor mot Besiktas – svårighetsgraden höjs avsevärt mycket här och man ska inte kunna mäta sig med de turkiska mästarna.

Vi kommer därför att välja Besiktas sida i det hör mötet och vi tycker spelbolaget Betway-  trots det givna favoritskapet – är någorlunda generösa här i sin oddssättning på 1X2-marknaden. Vi låter bli handikappspelet med tanke på att det varit landslagsuppehåll och det faktum att Besiktas spelar på bortaplan får oss helt enkelt att låta bli. Men den raka tvåan är onekligen intressant till fina 1,65 x insatsen.

Vi klickar som sagt in Besiktas hos spelbolaget Betway. Reken fyller en perfekt funktion i en dubbel! Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Betway – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

888sport ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Testa spelbolaget 888sport för en användarvänlig sajt med höga odds! Dessutom bjuder de nya kunder på en 100-procentig välkomstbonus, upp till 1000kr.
Gå med 888sport här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,65
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll