speltips_skribent

Speltips 13/10 Bristol City – Burton Albion: Vi kombinationsspelar till 2,10x!

Hur påverkar landslagsuppehållet Bristol City? Fortsätter de att vinna eller kan ett poängtapp ligga nära till hands?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Bristol City inledde ligaspelet med en seger på de fem första matcherna men har här på slutet tagit ytterligare ett steg – åt rätt riktning. Nu har man istället vunnit tre av sina fyra senaste matcher – samtliga tre matcher, har man vunnit med minst två mål. Det var främst den defensiva biten som var ett orosmoment i början av säsongen – men så fort man fick bukt med problemen i försvaret så har alltså segrarna strömmat in.

Faktum är att Bristol City inte alls har några problem med målproduktionen. Inför omgång 12 är det enbart Hull City som gjort fler mål än Bristol i Championship. Samtidigt är Bristol Citys motståndare Burton Albion det laget som släppt in flest mål i ligaspelet.

Dock är vi inne på att landslagsuppehållet kan rubba mönstret här. Burton Albion lär ha fokuserat en aning extra på defensiven inför det hör mötet, det vore bara konstigt om inte fallet vore sådant. Bristol har samtidigt noterats för nio mål på sina fyra senaste matcher, och hade det inte varit för landslagsuppehållet hade vi varit övertygade om att målproduktionen hade fortsatt i samma riktning. Men uppehåll tenderar att förändra saker och ting. Vi tror därför det kan bli en aning mer tillknäppt här.

Nu har det gått två veckor sedan de båda lagen spelade en match. Vi kan därför få bevittna två trögstartade lag, där vi främst tror Bristol drabbas av uppehållet. Burton Albion lär fokusera på defensiven och i sin tur försvara lågt – vilket även är deras bästa chans till poäng här.

Vi tror fortsatt på Bristol

Vi tror dock inte Bristol riskerar att tappa poäng på Ashton Gate Stadium. Mycket med tanke på att man bland annat har Bobby Reid i laget. Engelsmannen har verkligen fått en fin start på säsongen och leder i skrivande stund skytteligan i Championship. Han har tidigare haft stora problem med att få en startplats i laget, och i princip varit utlånad från klubben under de senaste fem åren. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Så är det onekligen.

Vi är därför inne på att Bristol löser tre pinnar men att resultatet samtidigt inte springer iväg. Bristol City har ett hyfsat försvarspel som åtminstone lär fixa jobbet mot ett uddlöst Burton Albion, ett Burton som enbart mäktat med ett mål på bortaplan så här långt.

En rolig notis är att svensken Niclas Eliasson tillhör Bristol City och förhoppningsvis kan han få speltid i den här kampen, något som inte alls varit en garanti för svensken.

Vårt speltips inför det här mötet är ett kombinationsspel; Bristol City vinner & under 3,5 mål i matchen till fina 2,10 x insatsen hos spelbolaget Oddsautomaten. Ett annat spel som ligger nära till hands är Bristol City (-1,5 asian handicap), som även det finns  till dubbla degen hos spelbolaget. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos Oddsautomaten – få 1200kr i bonus!  ”betting-link”

Gå med Thrills – hämta 15 000kr i välkomstbonus

Prova på casinobolaget Thrills och hämta en tung välkomstbonus – upp till 15 000kr + free spins. Lycka till!
Gå med Thrills här.

Speltips:

Speltips: 1 & under 3,5 mål i matchen
Odds: 2,10
Bolag: Oddsautomaten (1200kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll