speltips_skribent

Speltips 9/8 Dalkurd – IK Frej: Fortsätter Dalkurd vinna fotbollsmatcher?

Dalkurd går från klarhet till klarhet och stormar mot Allsvenskan 2018 – plockar man sin femte seger på de sex senaste matcherna?

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Brommapojkarna har hittills gjort en helt sanslös säsong och endast tappat poäng vid fyra tillfällen. Då har alltså Dalkurd enbart plockat fyra poäng färre än stockholmsklubben, och vi kan nog redan nu gå ut med att det blir de här två lagen som plockar de båda direktplatserna till Allsvenskan 2018.

När det återstår tretton omgångar kvar att spela för, befinner sig tredjeplacerade Helsingborg sex poäng efter Dalkurd. Givetvis är det inte omöjligt för Helsingborgs del att hinna ikapp, dock ska det väldigt mycket till – Dalkurd verkar inte alls slå av på takten och kan plocka sin femte seger på de sex senaste omgångarna under onsdagen.

Vi vill lyfta fram Dalkurds fem senaste matcher så att ni får en överblick över hur bra de varit under de senaste veckorna:
Dalkurd – Helsingborg 5-0

Dalkurd – Norrby 4-1
IK Frej – Dalkurd 0-3
Dalkurd – Degerfors 1-1
Åtvidaberg – Dalkurd 1-4

Borlänge-klubben har alltså stänkt dit hela sjutton mål på de fem senaste matcherna, samtidigt har man enbart släppt in tre mål. Vi har därför oerhört svårt att se gästerna IK Frej plocka poäng här.

IK Frej lyckades förvisso besegra Brommapojkarna på bortaplan för ungefär en vecka sedan. Men av det vi kunnat läsa oss till var det snarare Brommapojkarna som inte gick att känna igen i den matchen. IK Frej förlorade dessutom bottenmötet mot Syrianska på hemmaplan i lördags – och segern mot Brommapojkarna var nog därför enbart bara en tillfällighet.

Kan bara sluta på ett sätt

Dalkurd stormar mot Allsvenskan 2018 och efter ett par magiska år för fotbollsklubben verkar det gå vägen och faktiskt bli spel i Allsvenskan nästa säsong. Man är tillsammans med Brommapojkarna steget större än samtliga lag i Superettan. Och ser vi tillbaka på Dalkurds resultat den här säsongen, så kan den här kampen bara sluta på ett sätt.

IK Frej har förlorat fem av åtta matcher på bortaplan den här säsongen, och släpper i snitt in mer än två mål/match. Vi är därför inne på asianmarknaden här. Faktum är att Dalkurd ännu inte förlorat en match på hemmaplan och utöver detta har man faktiskt gjort exakt dubbelt så mycket mål som IK Frej – kvalitétsskillnad?

Skadeläget ser dessutom bra ut för hemmalagets del. Man får tillbaka Henrik Löfkvist, som missade den senaste matchen på grund av skada. Man har dessutom inga nya avstängningar – eller skador för den delen. Och med tanke på att det är match mitt i veckan, vilket innebär att man spelar tre matcher på åtta dagar, är det extra viktigt att få tillbaka spelare från skador och undvika avstängningar.

Vi tror på en ensidig historia när lagen drabbar samman på Domnarvsvallen. Vi har därför valt ut ett spel från asian handicap-marknaden, och tror starkt på att Dalkurd löser linan som är satt på -1,5 hos spelbolaget BetHard. Vi klickar in Dalkurd (-1,5 asian handicap) till fina 1,79 x insatsen.

»  Rygga ditt spel hos BetHard – få 1250kr i bonus!

Inled säsongen 17/18 med spelbolaget Pinnacle

Pinnacle erbjuder inte nya kunder den klassiska välkomstbonusen, utan väljer istället att erbjuda de allra högsta oddsen. Vill du spela på de allra högsta oddsen den här säsongen? Välj Pinnacle.
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: BetHard (1250kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll