speltips_skribent

Speltips 8/12 Sheffield United – Bristol City: Målchanser åt båda håll?

Vi bjuds på en match i Championship den här fredagen när bortastarka Bristol City kommer på besök till Sheffield United.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Sheffield United och Bristol City placerar sig på exakt lika många antal poäng inför omgång 21 – 37 stycken. Vi hittar de på en tredje, respektive fjärde plats i tabellen där det är fördel Bristol på grund av bättre målskillnad.

Det är med andra ord tre viktiga poäng som står på spel den här fredagen. Ett nederlag kan innebära att man tappar två, tre placeringar, och det hade varit förödande för självförtroendet. En seger kan trots allt innebära att man utökar avståndet ner till resterande lag, och därför kan man också ta sig an nästkommande utmaningar med en inre lugn.

Med tanke på att Sheffield United spelar på hemmaplan – och det faktum att de är grymt starka här – så lär de går för segern i det här mötet. Sheffield har vunnit sju av tio hemmamatcher den här säsongen – och det är enbart Wolves och Cardiff som är bättre. Man är dock uppe i två raka poängtapp på hemmaplan, där man bland annat noterades för en 5-4-förlust mot Fulham – och man lär därför vara extra sugna på att bjuda hemmapubliken på en seger i det här toppmötet.

Vi ska dock inte räkna ut Bristol City från fredagens möte. Om Sheffield är starka på hemmaplan, så är Bristol starka på bortaplan. Man är faktiskt det andra bästa laget i ligan, om vi enbart tittar på siffrorna på bortaplan – enbart Wolves är bättre, och de är överlägsna i år. Så det är inte så konstigt. Faktum är att Bristol City enbart noterats för en förlust på bortaplan i år, den kom dessutom i den allra första bortamatcher.

Målspelet klickas sin

Bristol har nu radat upp fyra bortavinster på de fem senaste matcherna, och det börjar onekligen bli ett mönster. Man bjuder på många underhållande kamper, men ser även till att vinna och därför placerar de sig också på en tredje plats inför fredagen.

Både Sheffield United och Bristol City gör mycket mål. Man tillhör den kategorin av lag som noterats för flest baljor den här säsongen – vi kommer därför att investera i målmarknaden.

I fyra av Bristols fem senaste matcher har båda lagen lyckats hamna i målprotokollet. Tittar vi närmre på Sheffields siffror, kan vi konstatera ett 100-procentigt mönster – fem av fem. Och därför klickar vi också in samma spel i fredagens möte. Oddset är tillräckligt intressant för att prövas.

BLGM – Ja klickas in till fina 1,66 x insatsen hos spelbolaget 888sport. Fungerar alldeles utmärkt i en dubbel, men som singel. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos 888sport – få 1000kr i bonus!  ”betting-link”

Missa inte Unibets julkalender – nya erbjudanden varje dag!

I år höjer Unibet ribban ytterligare med erbjudanden till ett värde av hela 1,7 miljoner KR, som väntar på att öppnas, ända fram till den 24e.
Titta in Unibets julkalender här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,66
Bolag: 888sport (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll