speltips_skribent

Speltips 8/12 Gornik Zabrze – Lechia Gdansk: Målglad tillställning?

Gornik Zabrze toppar den polska ligan, tre poäng före ligatvåan Legia Warszawa – och bör vara steget större än Lechia Gdansk på fredagen.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Den polska ligan har bjudit på mycket underhållningen i början på det här spelåret, med mål åt i princip alla håll. 12 av de 16 senaste matcherna i den polska högstaligan har bjudit på tre mål eller fler – hälften mer än fyra.

Hemmalaget Gornik Zabrze är dessutom det gänget i ligan noterats för överlägset flest mål. Inför omgång 19 har man redan mäktat med 39 mål. För att få perspektiv på det hela, kan vi konstatera att Legia Warszawa gjort 24.

Gornik Zabrze placerar sig alltså i topp av tabellen och är lite av skrällgänget i den polska ligan i år. Man ser till att vinna fotbollsmatcher även om det inte alltid ser allt för stabilt ut. Det är främst tack vare offensiven man placerar sig där man gör. Defensiven har sett allt annat än bra ut, det är faktiskt enbart fem lag i ligan som släppt in fler mål Gornik Zabrze – och det säger väldigt mycket om deras säsong.

Experterna i Polen är därför inne på att Legia Warszawa till slut kommer att lösa ligaguldet – även i år. Man har en betydligt stabilare grund att stå på, till skillnad från Gornik Zabrze. Givetvis har inte Gornik samma förutsättningar heller, Legia Warszawa är den överlägset största klubben i Polen, men än så länge – bjuder åtminstone Gornik på mycket underhållning.

Överspelet klickas in

Vi är därför också inne på målmarknaden här, där spelbolagen fortsatt bjuder på fina odds. Som vi tidigare var inne på har Polens högstaliga bjudit på många underhållande matcher under de senaste veckorna, eller ja, hela säsongen. Därför känns det inte mer än rätt att investera i målen.

14 av Gornik Zabrzes 18 matcher den här säsongen har löst överspelet på över 2,5 mål i matchen. I den senaste ligaomgången besegrade man Wisla Krakow med 3-2, och i omgången innan det, slog man Jagiellonia Bialystok med 3-1.

Motståndet i den här matchen står alltså Lechia Gdansk för. Faktum är att det enbart är ett lag i den polska ligan som släppt in fler mål än dem, 27 insläppta efter 18 spelade matcher är Lechia Gdansks facit så här långt. Och ser vi till deras senaste resultat, kan vi konstatera att fem av sex matcher löst överlinan.

Vi har med andra ord två målglada gäng framför oss. Allt tyder i princip på ännu en trevlig tillställning och därför klickar vi också in; över 2,5 mål i matchen. Spelet betalar godkända 1,74 x insatsen hos spelbolaget ComeOn – som bjuder nya kunder på 1kg julgodis! Stort lycka till vid rygg.

Spela hos ComeOn – få 1kg julgodis + 3000kr i bonus!  ”betting-link”

1000kr i välkomstbonus – hos Betser

Prova på ett nytt spelbolag! Välj Betser och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.
Gå med Betser här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,74
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll