speltips_skribent

Speltips 8/12 Granada – Almeria: Vi plockar ut en vinnare!

Granada går bra i den spanska andraligan och befinner sig inför omgång 18, på en sjätte plats i tabellen. Seger på fredag innebär en tillfällig andra plats.

Twitter Facebook

Snabblänkar: Oddsbonusar | Streama fotboll

Granada åkte som bekant ut ur den högsta ligan i fjol men har bevisligen planer på att återvända till finrummet direkt. Ser man till att vinna fler fotbollsmatcher på bortaplan så lär man vara med bland de sex främsta när vi sammanfattar säsongen 17/18. Faktum är att man enbart noterats för två vinster, efter nio matcher på resande fot – och därför är vi inne på att det krävs en uppryckning där.

På hemmaplan går man bra, Granada är det fjärde starkaste laget på hemmaplan och plockat 17 av 24 möjliga poäng. Man snittar två mål framåt/match samtidigt som man enbart släppt in sex mål. Granda är med andra ord stabila här på Estadio Nuevo Los Cármenes, och med tanke på motståndet som kommer på besök, så bör Granada ha en fin möjlighet till att noteras för sin sjätte seger här på hemmaplan.

Vid seger tar Granada ett stort kliv mot den absoluta toppen, mer exakt en andra plats. Samtidigt sätter man press på resterande lag som spelar i helgen, och vid eventuella poängtapp kan alltså Granada placera sig på en direktplats till La Liga efter 18 spelade omgångar. Det tror vi är en ordentlig morot för deras del.

Almeria verkar ha vaknat till liv igen efter en usel start på säsongen. Man är uppe i två raka segrar på hemmaplan, och har åtminstone tagit sig upp ovanför nedflyttningsstrecket. Dock har man fortsatt stora problem med sitt spel på bortaplan, där har man enbart noterats för två poäng på de sju senaste matcherna – och de siffrorna går det inte att blunda för. Man är dessutom det laget som gjort minst mål av samtliga lag på bortaplan, enbart tre stycken – ett snitt på 0,38 mål/match.

Hemmalaget segrar

Med tanke på att Granada trivs så bra på hemmaplan, och dessutom spelar om en andra plats inför omgång 18, så har vi svårt att se att de ska tappa poäng här. Förvisso har Almeria ett någorlunda boostat självförtroende i och med segern senast, men vi är inne på att Granadas morot väger tyngre.

En lirare att hålla koll på är Joselu i Granada, han placerar sig på en fjärde plats i skytteligan med sina åtta mål. Han gick mållös av planen senast, men stänka dit ett mål i tre raka matcher innan dess. Räkna med att han hamnar i målprotokollet på fredagskvällen.

William Hill sticker ut hakan en aning här, och det är även där vi hittar det högsta oddset för en Granada-seger den här fredagen.

Vi klickar in den raka ettan hos spelbolaget till fina 1,73 x insatsen! Missa inte att William Hill erbjuder nya kunder uppåt mot 1000kr i gratisspel. Stort lycka till vid rygg!

Rygga ditt spel hos William Hill – få 1000kr i gratisspel!  ”betting-link”

Coolbet ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus

Magiskt utbud, höga odds och en användarvänlig layout. Det får du hos Coolbet!
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,73
Bolag: William Hill (1000kr gratisspel)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streama fotboll